icon

Bolesť močového mechúra

madamko
5. jan 2023

Ahojte baby, mam otázku. Asi mam zápal močových ciest ale Dr mi neposlala ani moc na kultivaciu čiže neviem. Jedine co mi pomáha je vyhrevna podusku keď na nej sedím. Počula som že nahrievanie nie je v tehotenstve dobre ale teda nezdá sa mi to. Je to jediné čo to trochu ukludni čiže sa toho moc vzdať nechcem teda.

nikpa
5. jan 2023

@madamko neliečený zápal močových ciest moze spôsobiť zápal obličiek tak neviem či nie je vhodné sa k dr. vrátiť keď máš naozaj na to podozrenie. A páli alebo štipe ťa pri močení, musíš chodiť často na wc? V akom si tt? Bábätko ti môže tlačiť na mechúr a aj preto cítiš diskomfort, každopádne moč vyšetriť je minimum aby si mala naozaj istotu, že je to len kvôli bábätku a nie zápal. Keď dostaneš aj teplotu, tak je to viac menej jasné, môžeš ísť rovno na pohotovosť. A k tej vyhrevnej poduske, ja by som druhé tehotenstvo bez nej ťažko zvládla, mala som obrovské bolesti krížov a jediné čo mi uľavilo bolo suché teplo, bola som v nom zabalená celé dni. A sme tu, ja aj syn.

madamko
autor
5. jan 2023

@nikpa 10tt a teda jasné že sa vrátim ešte lebo to neni normálne aby som tam bola 3 minúty u nej a pritom takéto bolesti.. No svokra mi tu hovorí ze na brucho nič teplé nesmie ísť tak neviem.

nikpa
5. jan 2023

@madamko v 10tt je bábätko asi ako fazuľka takže nikde netlačí. Z toho to nemáš. Skôr to bude zápal. Tá fotka...otázka je síce od veci, nie je to tvoj problém ale gynekológ tam reaguje na používanie suchého tepla v tehotenstve, MUDr. Záhumenský je prednosta gynekologicko-pôrodníckej kliniky v Ružinove. Svokru pozdravujem ale rady nech si radšej necha ✌️

madamko
autor
5. jan 2023

@nikpa vďaka za tvoj čas ona totiž tvrdí že tým ze si to dám na brucho mu môžem ublížiť. No ale tiež som na ňu kukala ze co.

kp7333
7. jan 2023

@madamko ked ma v tehotenstve boleli krize, nechceli mi v lekarni predat hrejive naplaste. vraj to teplo sposobuje prekrvenie maternice a moze sposobit potrat.