Bolesť v 35. týždni + 2 dni
Veľmi veľká bolesť tam dole, len tak tak som prešla a každý krok neskutočne bolel. Akonáhle som si sadla bolesť prešla 35+2. Je to v poriadku alebo to treba dat skontrolovat?
Dnes som nemala nejakú veľkú aktivitu, dala oprat a urobila som koláč.
@athena27 áno mala je otočená dole hlavičkou, v stredu som bola na poradni a dr povedala ze je ešte pekne vysoko. Pretože už aj pred tým som mala taky pocit dole. Je pravda ze mala je k týždeň väčšia.
Takúto bolesť som veru mala prvý krát, tak som sa vystrašila ale už je to dobre. 🤗
@gabriela2952 pokial je vsetko v poriadku tak super. No u mna taketo bolesti boli sposobene skracujucim krckom, takze ak si nie ste ista, radsej nech vas vysetria🙂
@nikool701 asi je to individuálne, hocikedy pociťujem také bolesti a dnes som mala aj poradňu a všetko uzavreté 😁

@gabriela2952 poviem ti že ja som tiež ledva chodila, mňa malá tlačila už dole veľmi v tom čase, každý krok s nádychom.. viac som už len posedávala a oddychovala. Možno budeš rodiť skôr ako máš termín u mňa to tak bolo, tým že hlavička bola už nízko. Ak ti na gyn povedali, že máš správne otočné bábo tak sa bude vytvárať dole tlak.