Bolesť v podbrušku v 12. týždni tehotenstva
Ahojte
Som v 12tt, coskoro 13, a dnes od rana mavam tlaky v podbrusku akoby som mala dostat menzes,tahanie zo spodu, krize si citim, klasicke PMS
Je to este normalne v tomto tyzdni alebo si mam zavolat k zastupujucej doktorke kedze moja ma do piatku dovolenku,.,
Dakujem pekne
Môže byť aj nemusí...máte aj iné príznaky? Beriete magnézium?
@naty_123 nic ine len toto, nie neberiem mam velmi nizky tlak
@anonym_autor občasné bolesti ako na ms sú normálne, mám ich niekedy aj teraz.. ak by boli neutíchajúce, dlho pretrvávajúce a bolestivé až kŕčovité, treba ísť na pohotovosť (tak sa u mňa prejavil hematóm).
Babatko teraz zacina viac rast, ale ak mas akykolvek zly pocit, tak behni k zastupujucej.
Aj mňa bolievalo napísali mi magnézium a ustúpilo to..skús si aj ľahnúť na ľavu stranu či bolesť ustúpi...
Ahojte potrebovala by som poradiť. Naposledy som mala menzes 15.1. Mala som dostať 11.2. Ale nedostala som. Mala som aj pocity na menzes ale nič. A teraz mám tiež také pocity akoby som už aj mala menzes ale nemám. Nemám ani špinenie. Mala som aj také že slabos žalúdka. Ako na vode. Bolieva ma hlava a som taká akoby vyčerpaná. Nič sa mi nechce. Ani háčkovať čo ja milujem. Dnes je to 50 DC. A mám aj také akoby pichanie v podbrušku a citlivé bradavky. Cítim sa nejak inak. Ovuláciu nezvyknem mávať presne. Takže podľa toho to nikdy nepočítam. A test som si robila keď mi meškali asi prvých 10 dní. Ten bol negatívny. A potom som si už nerobila. Zajtra idem k doktorovi. A tajne dúfam, že som tehotná. Chcela by som len vedieť či to mal z vás niekto podobne. Ďakujem.

Môže byť aj nemusí...máte aj iné príznaky? Beriete magnézium?