icon

Bolesť zubov počas tehotenstva

Dnes o 12:39

Ahojte, nemali ste niektora nieco podobne? Dlhodoba bolest horneho zubu, neviem ale identifikovat ktoreho, alebo ci medzizubny priestor, neviem…. otrasna chut po jedle v tej oblasti. Zubar nic nevidi, rtg nespravi nakolko som tehotna, ze az po porode, pokial to nemam opuchnute alebo teplotu…..
mali ste to niektora? Ako to dopadlo? Co to nakoniec bolo?

anonym_decd72
Dnes o 13:34

Aj tehotné môžu absolvovať rtg zubov. Tá dávka žiarenia je veľmi nízka.

vler
Dnes o 13:52
@anonym_decd72

Aj tehotné môžu absolvovať rtg zubov. Tá dávka žiarenia je veľmi nízka.

@anonym_decd72 robim rtg a suhlasim

pseudomonas87
Dnes o 14:12

@anonym_autor nájdi si lepšieho zubára, a nech ti spraví RTG

autor
Dnes o 14:39
@pseudomonas87

@anonym_autor nájdi si lepšieho zubára, a nech ti spraví RTG

@anonym_decd72
@vler
@pseudomonas87 ja som skusila viacerych. Povedali mi ze rtg mi v ziadnom pripade nespravia. Tiez som citala viac clankov, ze je rtg zubov vppriadku pocas tehotenstva, ale nenasla som zubara ktory by ho spravil. Do porodu mam cca 6-7 tyzdnov. Takto mi je od asi 2-3 mesiaca. Kazdy mi tvrdi ze pokial nemam opuch alebo nemusim brat analgetika denne, mam vydrzat

vler
Dnes o 15:10
@anonym_autor

@anonym_decd72
@vler
@pseudomonas87 ja som skusila viacerych. Povedali mi ze rtg mi v ziadnom pripade nespravia. Tiez som citala viac clankov, ze je rtg zubov vppriadku pocas tehotenstva, ale nenasla som zubara ktory by ho spravil. Do porodu mam cca 6-7 tyzdnov. Takto mi je od asi 2-3 mesiaca. Kazdy mi tvrdi ze pokial nemam opuch alebo nemusim brat analgetika denne, mam vydrzat

@anonym_autor a co ak by si teda povedala ze bolest je uz v takej miere ze potrebujes denne analgetika?

autor
Dnes o 15:15
@vler

@anonym_autor a co ak by si teda povedala ze bolest je uz v takej miere ze potrebujes denne analgetika?

@vler no jedine ze to skusim takto. Aj ked akoze nie je 😂 len je to dlhodobe a som z toho zufala ze sa toho nejdem zbavit

vler
Dnes o 15:23
@anonym_autor

@vler no jedine ze to skusim takto. Aj ked akoze nie je 😂 len je to dlhodobe a som z toho zufala ze sa toho nejdem zbavit

@anonym_autor lebo ak sa rozhodnes to vydrzat, aj keby si vedela ist zub riesit uz tyzden po porode, vies si predstavit takto fungovat este dva mesiace?

anonym_5bc238
Dnes o 18:29

Mna boleli zuby pri oboch. Su z toho dvaja SYNOVIA😁🩵🩵

babushkaem
Dnes o 18:58

mne chceli aj zub trhat ale kvoli liekom sa nedalo, normalne sa osetruju aj tehotne..

dorotadory
Dnes o 19:21

@anonym_autor ja som tak bola nedávno na vyšetrení, boleli ma horné zuby, nevedela som ktoré, lekár nic nevidel. Nakoniec nejako zistili že je to akokeby bolesť nie zuba ale akoby od ďasna. Neviem to presne opísať. Vtedy mi len dali akokeby taký "lak" ktorý pokryl zuby a tú časť od ďasna. Ktovie, možno to máš aj ty. Ale neviem ti povedať presne názvy ani liekov ani procedúr

anonym_99e3a8
Dnes o 21:00

Boleli ma zuby v prvom tehotenstve z ničoho nič .Až potom som sa dozvedela že som tehotná a aj to je niekedy akoby jeden s prejavov.Takze neboj zrejme to prejde ale radšej choď k zubárovi