Bolesť zubov v tehotenstve
Ahojte - prosím poradíte mi čo si môžem dať na bolestivý zub ? Myslela som že téme bolesť zubov sa vyhnem ale čo už . Čo sa týka zákrokov je to bezpečne v treťom trimestri ? Ďakujem za odpovede
Daj su zub do poriadku skor ako porodis, lebo potom uz vobec nebude cas. A ano, zakroky su bezpecne, pretoze zubar zohladni to, ze si tehotna
paracetamol dali mne od bolesti .. jedine co som mohla... ale tiez daj co najskor do poriadku
Radsej si ho daj opravit ako sa ladovat liekmi. Ja som tiez bola, okrem rtg ti moze asi vsetko robit.
Akutne paracetamol. A hned rano k zubarovi ako akutny pripad. Jasne, ze ti mozu robit zuby aj v 3. trimestri. Normalne mi cistili kanaliky, aj opichat som si to nechala, aby nebolelo. Zubar bude vediet, co moze a co nie.
Ďakujem za rady ráno tam idem 🙂
Radsej si ho daj opravit ako sa ladovat liekmi. Ja som tiez bola, okrem rtg ti moze asi vsetko robit.
@cimage moze aj lokalne rtg
@cimage moze aj lokalne rtg
@maranta_leuconeura ok, mne nerobili kvoli tehotenstvu.
v tehotenstve mozes paralen

Môžeš ísť k zubárke a nie dávať si lieky podľa rad na modrom koňovi. Ísť k zubarke je to je najlepšie riešenie. Ak to vznikne zápal, ten môže ohroziť aj bábätko
Takze chod k zubarke