Bolesti kolien v tehotenstve
Ahojte, som 28tt, 27.3.2025 som bola na teste na cukrovku u gyn a od toho dna vecera, ma velmi bolia kolena, hlavne ked si potrebujem kľaknúť, mam problem sa potom aj postavit, to iste ked v praci sedim za pc. Moze to súvisieť s tym testom na cukrovku alebo to je proste bezne? “Nevysmeje” ma lekar ak mu zavolam s niecim takym, ze to je v tehotenstve normalne? Nechcem nic zanedbať ale ani zase prehanat.
Ano volala som so svojim gynekológom takto nejak podobne mi to aj vysvetlil a ked tak ist k obvodnej a ta uz by spravila nejake dalsie vysetrenia ale tak aj pochybujem, ci mi nieco na to da, ale radsej som zavolala s tym testom na cukrovku to ze nema nic spolocne.
Myslite, ze je to dovod na pn? Zostali ste niekto kvoli niecomu takemu doma do materskej?
Máš alebo nemáš nadváhu? Ak áno, tak ti doporučia držať si váhu, nepriberať aby si to nezaťažovala. Ak nemáš, tak jedine vonkajšie maste.
Ahoj, mala som to pár týždňov dozadu, mne pomohli colafit kocky 🙂
Je to bežne. Dokonca som zistila že v anglicku robia aj na tento “hormón” čo to spôsobuje testy. Moja švagriná teraz čaká babo tak to mala tiež po nejakom mesiaci ju to prešlo.
@lenkakravcova praveze nie, zatial som pribrala myslim 8 kg dokopy, ale tak záťaž to asi je. Do toho vecer pred spanim mam take ako nepokojne nohy, ako keby sa mi chceli hybat, vystrelovat. Tak mi nezostava asi nic ine len vydrzat 🙈
@2ivana5 to mozu aj tehotne?

Bolesti kolien v tehotenstve su pomerne bezne, hlavne v druhom a tretom trimestri. telo sa meni, priberas (rychlejsie nez inokedy), klby a vazy su viac zatazene a hormony robia svoje, telo sa pripravuje na porod, a to moze to viest aj k bolestiam kolien, bedier, chrbta…