icon

Bolesti lonovej kosti v druhom trimestri tehotenstva

27. sep 2025

Ahojte Maminy. Som v 24 týždni tehotenstva a už týždeň ma boli domino denne lonová kosť. Pri prvej tiež trošku bolela až tak v 8 mesiaci a teraz boli tak že mám pri lem niekedy prejsť aj zo spálne na wc. Je to ok alebo to riešiť ? Mám poškodenú krízovú chrbticu a bohvie či to nemá tiež vplyv. Nechcem chodiť so všetkým za dr ale toto mi nepríde že to tak ma byt nakoľko ma to obmedzuje takto skoro.

nikushka8
27. sep 2025

Mala som tiez bolesti, riesila som to s gyn aj ortopedom,no ani jeden nemal ako pomoct. Hormony vsetko roztahuju a s tym nic nespravia. Vraj dan za lahke porody. Nosila som tehotensky pas, ten trochu pomahal, no aj tak som skoncila po porode so symfyzeolyzou a horsimi bolestami ako v tehotestve. Urcite by som riesila s dr tu chrbticu.

blaazi
27. sep 2025

@anonym_autor mna to zufalo bolelo, uz od druheho trimestra, skoro som nemohla chodit. Vravela som gyn, keby bolo najhorsie poslala by ma na neurologiu. Nejako som.vydrzala.

anavixy
27. sep 2025

Ano, bohuzial je to v tehotenstve (nenapisem ze normalne..) bezne. Pomoct by ti mohlo odlahcenie bruska tejpovanim alebo naviazanim rebozo satky, skus si vyhladat v okoli odbornikov, ktori sa tomu venuju (nejaki fyzio, PA).

kiki68
27. sep 2025

Mozno fyzioterapia. Mne velmi v tehu pomohla joga. Mali sme take jemne tie cvicenia. Zislo sa aj pri porode

lubmar
27. sep 2025

Aj mna priserne bolela,nie sice suvisle,ale mozno tak 3x do tyzdna, dr.radila len vydrzat🙁