icon

Bolesti v 39. týždni tehotenstva

lubka404
23. nov 2025

Ahojte som v 39+4 a mam také pichanie zo spodu pod bruškom plus babetko kope ako divé mam ísť na pôrodniu ? Mate s tým skúsenosť prosím

ariannazara
23. nov 2025

Vydrz mozno ti kopne tak ze praskne voda, ja som to tak mala a odrazu taky brutalny kopanec ze praskla voda

kiki68
23. nov 2025

@lubka404 Ak moc kope a je to mimo beznu aktivitu ako vacsinou, tak radsej na porodnicu. Ak kope ako dive bezne, tak je to potom ok. Vzdy sleduj nejaky vykyv aktivity babatka a tela celkovo, vtedy radsej ist

lubka404
autor
23. nov 2025
@ariannazara

Vydrz mozno ti kopne tak ze praskne voda, ja som to tak mala a odrazu taky brutalny kopanec ze praskla voda

@ariannazara ja som uz zúfalá 😔 aj z bolesti a ta voda nie a nie prasknúť ďakujem žienky

danielahamar
23. nov 2025
@lubka404

@ariannazara ja som uz zúfalá 😔 aj z bolesti a ta voda nie a nie prasknúť ďakujem žienky

@lubka404 voda nepraskne vždy, nato sa nespoliehaj

lubka404
autor
23. nov 2025
@danielahamar

@lubka404 voda nepraskne vždy, nato sa nespoliehaj

@danielahamar to vážne ? a napríklad aj hnačky par dni sú náznakom pôrodu ?

katusik456
23. nov 2025
@lubka404

@lubka404 áno môže byt podľa mňa. Nie som ale odborník . Porodila som 39+1 ale voda mi neodtiekla, najskôr poslickovia ale že brutálny celý deň, tvrdnutie, už mi bolo celkovo nepohodlne, ťažko, nevedela som obsedieť… potom večer odtiekla zátka a začali sa mi pravidelne kontrakcie každých 5 min. Hnačky som nemala, klystir urobili v pôrodnici. Ja som ale rodila krátka, bolesti začali okolo 2 rana a o 8 bol syn na svete už.

lubka404
autor
24. nov 2025
@katusik456

@lubka404 áno môže byt podľa mňa. Nie som ale odborník . Porodila som 39+1 ale voda mi neodtiekla, najskôr poslickovia ale že brutálny celý deň, tvrdnutie, už mi bolo celkovo nepohodlne, ťažko, nevedela som obsedieť… potom večer odtiekla zátka a začali sa mi pravidelne kontrakcie každých 5 min. Hnačky som nemala, klystir urobili v pôrodnici. Ja som ale rodila krátka, bolesti začali okolo 2 rana a o 8 bol syn na svete už.

@katusik456 ja som uz zúfalá 😔 hlavne tieto hnačky a toto odtekanie zátky alebo čoho ze výtok a medzi to spplave zelené uz hádam toto mam asi cca týždeň dva ale slabé teraz to výnimočné 3 dní nič a sama hnačka a vetry 😔 a k tomu strašne ma boli chrbát (kríze vobec ) pichanie pri sedení chodeni alebo cítim bolesti v panve a babetko sa strašne hýbe pôrodnú termín je 27.11 ja si už doma neviem pomôcť 😔

kiki68
24. nov 2025
@lubka404

@katusik456 ja som uz zúfalá 😔 hlavne tieto hnačky a toto odtekanie zátky alebo čoho ze výtok a medzi to spplave zelené uz hádam toto mam asi cca týždeň dva ale slabé teraz to výnimočné 3 dní nič a sama hnačka a vetry 😔 a k tomu strašne ma boli chrbát (kríze vobec ) pichanie pri sedení chodeni alebo cítim bolesti v panve a babetko sa strašne hýbe pôrodnú termín je 27.11 ja si už doma neviem pomôcť 😔

@lubka404 spinave zelene? To chod rovno na porodnicu a nech to riesia. Ja som mala pri vyvolavani taketo a fuj, ta voda potom nechci vediet ako pachla ked praskla.

danielahamar
24. nov 2025
@lubka404

@lubka404 áno sú aj hnacky