icon

Bolestivé ďasno v tehotenstve

5. mar 2025

Dobrý večer, už od pondelka má bolí kosť pod okom, bola som u obvodnej že či nemám zápal dutín ale mala som čisté ucho a aj čisté hrdlo a nič mi nedala že mám vydržať a možno to prejde. Už od včera ma ale boli aj ďasno, mám ho opuchnuté pri zube, ale ten zub má neboli. To ďasno má bolí na mieste kde som mala predtým zub ale pred 3 rokmi mi ho vytrhli lebo som mala zápal. Môžem si zavolať zubárovi či mi môže dať nejaké antibiotiká na to? Alebo tam musím ísť? Ja mám extrémny strach so zubárov, čo by mi tam robil s tým ďasnom? 😫 Som momentálne v 26 týždni.

denisa_deniska
5. mar 2025

Treba ísť zubárovi, radšej vyriešiť hneď ako sa v 26 tt mordovať napr so zápalom okostnice a pod., on zváži
A s ďasnom nebude robiť nič

dzulli1980
5. mar 2025

Ja má extrémny strach zo zubárov, viem sa dogrcať, odpadnúť, keď tam mám ísť ... no keď musím, jednoducho iná cesta nie je, idem, aj keď sa mi podlamujú kolená ... prekonaj sa a choď, mysli na dieťa ... naozaj nejaký zápal okostnice by som neriskovala, zrejme nejaký problém tam bude ... bez toho, aby to Dr. videl, Ti ATB nepredpíše ... držím palce 🍀

angelikaaaaa
5. mar 2025

dobrý večer mala som podobný problém tiež som bola u doktora nevedel čo mi je a jedna známa mi dala číslo na jedného mladého chlapca a on mi poradil čo mam robiť a pomohlo mi to tu mate číslo dúfam že pomôže stačí mu vysvetliť čo vám je +421 908 525 571