Boli ste liečená antidepresívami v tehotenstve?
Ahojky...chcem sa spytat...boli ste niektora liecena na uzkost v tehotenstve antidepresivami a aj tak vas obcas dobehli myslienky o tom aka budete mama ci to zvladnete....hlavne cosa tyka poporodnej depresii a laktacnej psychozy. Hrozne sa toho obavam...ze sa moje uzkosti po porode zhorsia a nebudem schopna sa starat o babo. Mysliteze tie zeny co su na liekoch aj pocas tehotenstva maju vacsiu sancu dostat tuto depresiu??? Sama na seba sa hnevam ze na tajetoveci myslim....som uz treti mesiac pn a asi to mana svedomi tieto myslienky. Poradte a napiste svoje skusenosti
@kachita Joooj moja mala som problémy s FB a nemám ťa tam .. Vyhodilo mi zdatne veľa ľudí 😕
Tak mala som asi 3 dni dosť blbé ale teraz je zase dobre 🙂 My sme si vtedy písali, že vysadila si lieky aj já som vysadila a všetko sa vrátilo .. .Nakoniec sme obe nasádzali naspäť 🙂 No a nám to až teraz vyšlo 🙏 ešte o tom nehovorím, nepíšem moc .. 🙂 Je to skoro ! No verím, že je a bude všetko v poriadku 👶
@layla1 bežne mam alventu, prešla som počas tehu na serlift, deti - zdrave - jedna trocha viac hlučná a aktívna ale to je skôr temperament, nema adhd alebo niečo take, ale ja som zasa u nej stopla očkovanie po druhej hexe, a dalšie dve deti su neočko, neviem čo by s nimi narobili vakciny, dosť mali záťaž v tehu.
no ak sa da vyhnuť vždy je lepšie ich nebrať, to bez debaty, ale zasa tie stavy ktore ma človek s PP asi tiež velmi nepomahaju ani dieťatku, tak tam vidim prínos vyšší ako riziko, ja ak niečo neschvalujem je očkovanie. ale to je na inu temu.

@simona_simi napis na fb, mne sa tie nicky miesaju 😉 na zaciatku moze byt cokolvek