Bradavička na bradavke v 26. týždni

xarona
29. apr 2014

Dobry den, som v 26 tt a pred casom som na pravej bradavke spozorovala maly vyrastok ktory vyzera ako taka mala visiaca bradavicka. Mali ste s tym niektora problem? Neviete poradit nejaky krem alebo babsky recept na jej odstranenie? Bradavicka neboli iba ked som sa jej prilis dotykala tak stipala, ale inak o nej ani neviem, bojim sa vsak ze by mi neskor mohla sposobovat problemy pri kojeni. Poradnu mam az o mesiac a na kozne sa mi veru s bradavkou nechce preto by som radsej prijala nieco overene a volne dostupne z lekarne. Dakujem za vsetky rady.

marse
29. apr 2014

@xarona prepac ale ako mozeš napísať ze sa ti nechce na kozne? ved mas nejaky problem, a si tehu, a predsa by si to mala riesit, nakolko si myslim ze budeš chciet kojiť, a co ak to bude potom problem? mozno je to banalita ale mozno nie, ja by som to urcite riesila.. radsej ukazem doktorovi dvakrat bradavku zbytocne ako raz neskoro. Hanba nehanba.

xarona
autor
29. apr 2014

@marse ja na to kozne urcite pojdem ale jedna sa o to ze mam doktorku 35 km od miesta bydliska a kvoli praci to teraz nestiham, preto som to chcela riesit vtedy ked idem aj na poradnu, niesom tak nezodpovedna ze by som si to odstranila sama alebo co, len som chcela vediet ci niekto nemal podobny problem ako ja a ci to nebola len banalitka ktorej sa dalo zbavit aj z domu pomocou nejakeho dostupneho kremu, doktorke to tak ci tak spomeniem.

renca910
29. apr 2014

@xarona mne sa spravilo to iste ale na dvorci a po porode mi to same zmizlo,ja som s tym u lekara nebola,ale neznamena,ze ty mas to iste

stefka33
29. apr 2014

@xarona 🙂 No za toto ma asi odstrelíte ženy. 🙂 Mne sa také dačo urobilo tiež pred pár rokmi. Taká mrňavá bradavička, alebo výrastok asi 1-2 milimetra. Ja som to odstrihla manikúrovými nožničkami a potrela domácou slivovicou. Spravila sa mi minichrastička a za tri dni čistá koža ako predtým. No ja som si aj stehy dvakrát sama vyberala a bola by som schopná aj sama sa šiť keby mi dakto ukázal ako na to. 😉 Hej som hrozná, viem. 😀

marse
29. apr 2014

@stefka33 MASOCHISTKA 😀 😀

mandevilla
26. jún 2014

@xarona je to uplne bezna zalezitost. Mali to obe moje sestry, aj kamaratky. A teraz sa aj mne spravila prva 🙂 takze som tiez zistovala, co to je. Same to zmizne casom.

vid podobna tema:

https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/drobne-bradavicky-na-bradavkach-a-dvorcoch/

martinella1
26. jún 2014

Mne sa to tiez pocas tehu spravilo...ja som ani netusila, ze by to mohlo nieco znamenat, proste sa spravila....po porode, ked mi dali malu prisat si to vsimla sestricka, ze vraj pohoda...a uz ju nemam, sama zmizla, a stale kojim, cize nehovorim, ze mas to iste, ale mytslim si, ze je tyo ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre