icon

Budíte sa na bolesti v podbrušku na pravej strane?

ankaluk
27. okt 2010

tie bolesti mam niekedy aj cez den,vecer som ich nikdy nemala.dnes vecer sa to vsak zacalo a nebolo to nic prijemne.

domidomi
27. okt 2010

Ano aj mňa pobolieva v podbrušku, ale zase na ľavej strane 😖 . U mňa je to ako keby svalovica z vnútra, alebo ako ked pichá v boku pri behu. Ja už mám tesne pre pôrodom, tak asi to budetým 😒 . Zajtra idem na poradňu, tak sa opýtam čo to môže byť. Napíšem pa

sharlotta
27. okt 2010

Mna bolieva aj cez den cela prava strana. Ale aj v pravo dole casto, az sa bojim, ci to nie je slepe crevo. Ja idem na sono brucha v utorok, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku.

katecameron
27. okt 2010

ano aj ja som mala obrovske bolesti na pravej strane neviem co to malo znamenat nerada nato spominam

barchee
27. okt 2010

@ankaluk ja to mám cca od 4.mesiaca, ale mám skrátený maternicový väz na ľavej strane, takže viem, že je to ono 😉 to mi ešte dááávno vravel gyndo raz na prehliadke ale 2 roky dozadu. Teraz ako mám už maternicu vcelku veľkú tesne pod rebrami a v noci, keď sa chcem pretočiť z jednej strany na druhú alebo postaviť sa a ísť na wc, skoro plačem od bolesti a fučím 🤐 , so zväčšujúcim sa bruškom ma to začína naozaj statne bolieť 🙄 ale len v posteli a v noci, a ešte keď vstávam z polosedu-pololehu-keď pozerám telku, ale šak to akoby som ležala vlastne 😉 Som sa na to pýtala dr v poradni a mi povedal, že je to normálne a keďže aj viem, čo je príčina.

edinka20
27. okt 2010

ahojte baby. aj ja mam taký istý problém, lenže. mne sa to strieda, raz do pravej strany, inokedy zasa do lavej strany ma pichne a mam pocit ako by som mala nejaké krče. neviem ani ja čím to je. niekedy sa neviem ani len vyrovnať, tak to bolí. prečo nemôžeme mať všetky bezproblémové tehotenstvo??? 😎

jarodrahon
3. apr 2011

tak teraz...mozno odveci, ale ja mam uplne pichlave bolesti na pravej strane taktiez uz asi tyzden, a boli ma to hlavne ked lezim na chrbte...netusim co to je, menstruaciu nemavam 😀

vefi89
4. apr 2011

prechladnutie? slepák? natiahnutie?? tu ti poradí a pomôže len lekár 😉

anjelicek26
4. apr 2011

Moze to byt hocico, bola si uz na prehliadke po sestonedeli? Ak nie, je najvyssi cas. Mna napada od slepaku, hernie, pokles maternice, ovulaciu az po cystu vselico. Spravnu odpoved ti da gynekolog.