Časté tvrdnutie bruška v 1. tehotenstve. Bude to tak aj v druhom?
Ahojte, 1.tehotenstvo som mala od 20tt odlezane az do sameho konca kvoli velmi, velmi castym tonizaciam maternice. Krcok sa mi ale neskracoval, kvoli hroziacemu predcasnemu porodu som odlezala xy tydnov v nemocnici, zazila enormne vela stresu a strachu… Nakoniec som rodila 10 po termine vyvolavackou.
Pohravame sa s myslienkou 2.dietata… mal niekto 1.tehu s castym tvrdnutim bruska a v dalsich tehotenstvach sa to uz nezopakovalo?
Viem, ze kazde tehotenstvo je ine, ale zaujimaju ma konkretne skusenosti s tymto, ako to bolo u vas 🙂
@dotka04 ahoj, no mne bolo povedané, že pri druhom tehu sa to zvykne opakovať, tiež mi hrozil predčasný v 33tt. Momentálne druhé čakám, tvrdnúť mi tvrdne, ale verím, že to dáme aj bez hospitalizácie. Pri tom druhom tehu to ide nejako rýchlo, keďže sa treba obracať okolo môjho dvojročného.

@dotka04 u mna este horsie, ako nelezim s tymto a ani v prvom som vylozene nelezala, len musim vela magnezka brat. Krcok sa skracuje u mna, ale nie tak zle. Prve tiez bolo vyvolavanie po termine skrz tlak, druhe uvidime.