icon

Častý ultrazvuk v tehotenstve

5. mar 2023

Ahojte, som na rizikovom a robia mi casto utz, trochu sa obavam ze to nie je najlepsie pre babatko, boli ste niekto na rizikovom a kontrolovali casto. ? Dakujem

pribinak
5. mar 2023

Môžeš odmietnuť

terry658
5. mar 2023

Áno, zakaždým keď idem k doktorovi tak pozrie aj ultrazvuk. Aj pri dvoch starších to tak bolo. Raz darmo rizikové tehotenstvo nie je sranda. Pokiaľ ten ultrazvuk zakaždým netrvá 10 minút tak je to ok. Mne tie kontrolné kukne len akciu srdca a to je viac menej všetko.

kitycat
5. mar 2023

Cize si chces len lezat doma a nechat sa prekvapit?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
kiki68
5. mar 2023

Ako toto by ma fakt netrapilo, hlavne ze bol vzdy zivy. Nic mu neni, USG kazde dva tyzdne pocas tehu.

kiki68
5. mar 2023

@mamula20 to co je za blbost, autizmus je geneticky dany, len nevieme este presne ake kombi to sposobuje. Ale sono to urcite nebude mat na svedomi. Skor ked teda je rizikove tehu, tak moze byt nejaky iny faktor na autizmus. Niektori lekari su naozaj vydareni…

mamula20
Odpoveď bola odstránená
bajka16
5. mar 2023

Ak tam nechodíš 3 krát do týždňa, tak je to normálne. Ešte k tomu si na rizikovom. Mne robil gynekológ sono na každej poradni, ktorá bola raz za mesiac a ku koncu každé 2 týždne. Práve sono musí robiť, od spodu má moc často nepozeral.

pinkgirl
5. mar 2023

USG nie je škodlivé - ani pre teba ano pre dieťa, zobrazovacia metóda je bezpečná.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
angel993
5. mar 2023

Ja som bola rada za časté sona. Vysokorizikove tehotenstvo, často som krvácala, tak niekedy aj každý týždeň som mala robené sono. Ale trvalo pár sekúnd. Doktor mi rovno povedal že sa nemusím báť, bábätku to neškodí a radšej nech ja budem kľudná keď viem že je všetko v poriadku.

bora0123
5. mar 2023

Toto prvykrat pocujem ze by sono mohlo skodit...a chvalabohu za to lebo v obidvoch tehotenstvach mi robili sono na kazdej poradni 😂

janinah
6. mar 2023

Dnes si cez Google môžeš tisíc veci zistiť aj sama.aj to či má ten ktorý lekár pravdu.ak niečo tvrdí.Keby som chcela vedieť či je ultrazvuk bezpečný .tak určite sa to nepýtam laikov na mk.

autor
6. mar 2023

@janinah nepytam sa ci skodil ale ze vi niekto bol na tom tak ako ja 🙏

zuzliq
6. mar 2023

Áno, mne kontrolovali každé dva týždne, potom v nemocnici každý týždeň.

angel993
6. mar 2023

Ja som ležala v nemocnici s tehotnou mamičkou ktorej robili sono každý deň, lebo bábätko malo podozrenie na srdcovú vadu.

mariamisko
6. mar 2023

Ja som momentalne 7+0tt a kontrolovana som 3x tyzdene ...pretoze som krvacala teraz sa mi hematomy vytvaraju...dnes som bola na vysetrenie a vo stvrtok idem opat...

christie11
6. mar 2023

Posledne dva mesiace tehotenstva mi robili ultrazvuk kazdy druhy den. Niektore boli kratke,ine dlhsie,ked boli pritomni studenti,aby sa mohli, po mojom suhlase,ucit.dcera sa narodila zdrava, dnes ma 6 rokov a je sikovna a zdrava