icon

Choroby v tehotenstve

12. mar 2025

Som zúfalá. Som 25.tt a už som 3x chorá v teplotách s kašľom a soplom. Dva krát som mala antibiotiká kvôli vysokým zápalom a obavám sa že sa im nevyhnem ani teraz. Máte to niekto tiež tak? Nemôžu tieto opakované choroby ublížiť bábätku?

marhulka13
12. mar 2025

Ja som tak bola pri synovi. Ešte aj rodiť som išla chorá. Našťastie je úplne v poriadku a to už bude mať 15. Ma síce NKS, ale to s tým nesúvisí

diewcatqoo
12. mar 2025

Ano, bola som chora takmer cele tehotenstvo. Isla som z choroby do choroby a ked bolo relativne fajn, tak starsie dieta domov prinieslo kiahne...
Napriek tomu babatko vyzera, ze je ok, aj porod bol fajn.

kiki68
12. mar 2025

To uz by malo byt dieta oki, mala som podobnu situaciu.

cukroska
12. mar 2025

Áno mala som to presne rovnako. Pocas tehu som brala 3x ATB.Nezaberalo absolútne nič prírodné, babské absolútne nič. Ústa sa mi nezavreli a vtedy už doktor povedal, že menšie zlo sú antibiotiká ako ten kašeľ. Dokonca aj pred
mesiac pôrodom som bola chorá. A to som predtým absolútne nebývala.Teda aspoň nie takto.
Poznám ten strach, obavy či to dopadne dobre, či sa bábo narodí zdravé.A dnes má uz 15.rokov.Nemusíš sa báť neboj sa bude všetko v poriadku .Držím palce a skoré uzdravenie. Najkritickejší je prvý trimester.