icon

Cítite prestávajúcu srdečnú aktivitu v tehotenstve?

8. máj 2025

Prosím vás baby ktoré ste si prešli s tým že s ničoho nič vám vymyzli nevoľnosti a ked ste išli o par dni na kontrolu uz dieťaťu prestalo biť srdiečko.
Je to možné? Ja mam strašne obavy a na kontrolu nás zavolala až o 4 týždne a som v 8 tt
My sme už o bábätko prisli v 9 tt prestalo biť srdiečko 🥹 a normálne som mala príznaky tehotenstva. Strašne sa bojím

tess123
8. máj 2025

Žial áno ,mne sa vytratili všetky príznaky a to som mala veľké nevoľnosti a zrazu úplne nič v piatok som vravela manželovi ,ako mi je konečne dobre a v nedeľu potvrdili potrat

mima172
8. máj 2025

Nie, necítila som to ani raz, vždy sa nato prišlo až na klasickej poradni.
Držím palce, ver, že to dopadne dobre 🙏🙂

rachel36a
8. máj 2025

Necítila som, ze prestalo byť srdiečko, ale z jedného dňa na druhý mi zmizli všetky tehu príznaky...som sa potešila ze mi prestalo byť zlé, ale za tyzden mi na sone povedali ze uz nezije

kiki68
8. máj 2025

Nic s tym nespravis, neda sa to nejak presne citit. Clovek sa boji cele tehu. A ked je dieta vonku boji sa dalej 😀 aj o tom to je. Tie 4 tyzdne su bezne. Ja som mala nahodou medzitym vzdy usg, lebo sa nieco ine pototo a tak rovno pozerali aj babo. Ale syn je tu uz Par rokov a druhe o par tyzdnov.

veselo_neveselo
8. máj 2025

Bohuzial, to nepoznas. Skus sa na taku mozno nesustredit, mysli na pekne veci, zamestnaj hlavu niecim inym.
Vela zien zazilo najprv potrat, a potom mali zdrave tehu, tak skus skor na toto mysliet ako opacne.
Nie je nic, co by si mohla teraz spravit, len dobre jest, dost spat, starat sa o seba...

ivik4
8. máj 2025

Priznakmi by som sa uz vobec neriadila, mala som ich aj ked dieta uz nezilo, aj este chvilu po cisteni. So mnou sa prve dieta prislo rozlucit v noci, hned som vedela ze sa nieco stalo a sla som rano k dr. Kde sa to len potvrdilo

diewcatqoo
8. máj 2025

Bolo to moje druhe tehotenstvo a prestali ma boliet prsia. Kedze to iste sa mi stalo aj v prvom tehotenstve priblizne v rovnakom tyzdni (tiez ma na prelome 1. a 2. trimestra prestali boliet), tak som to povazovala za normalne a neriesila som. Zle mo bolo aj nadalej. A na kontrole sa zistilo, ze babatku uz nejaky cas nebije srdiecko. Zvracala som este aj v den kyretaze.
Inak, potom som otehotnela znovu a tam ma tiez prestali boliet prsia priblizne v tom istom tyzdni. Dokonca mi za cely cas ani zle nebolo. A vsetko dobre dopadlo, dieta bude mat zachvilu rok.
Na priznaky by som sa teda nespoliehala. To, ze ti zmizli, vobec nemusi znamenat, ze nieco nie je v poriadku. Ak sa ti nieco nezda a mas mat kontrolu az o mesiac, zbehni na pohotovost, ze mas napr. krce (ja som teda clovek, ktory je total proti zneuzivaniu pohotovosti, ale v tomto pripade by som mala pochopenie), pripadne si kup Angelsound (mne sa podarilo srdiecko zachytit prvykrat uz v 9.tt a psychicky mi to velmi pomohlo, ze som ho pocula bit).

deti95060810
8. máj 2025

niekto tu písal že si kúpil kvôli tomuto problému prístroj na sledovanie srdiečka... skús sa opýtať anjelíček26 ? - maminka býva v Nemecku.

30majka71
8. máj 2025
@deti95060810

niekto tu písal že si kúpil kvôli tomuto problému prístroj na sledovanie srdiečka... skús sa opýtať anjelíček26 ? - maminka býva v Nemecku.

@deti95060810 ten sa dá použiť až od 16.tt. myslím si, že dovtedy je bábätko ešte malé na to, aby žena našla srdiečko a rozoznala

ivik4
8. máj 2025
@30majka71

@deti95060810 ten sa dá použiť až od 16.tt. myslím si, že dovtedy je bábätko ešte malé na to, aby žena našla srdiečko a rozoznala

@30majka71 nie, da sa pouzit ovela skor. Od cca 10 tyzdna. Sama som ho pouzivala kazde tehotenstvo

michaela329
8. máj 2025

Mne odišlo v 16tt - príznaky som mala ešte aj po kyrete až do prvej menzes. Naopak pri druhom a už úspešnom tehotenstve mi príznaky občas prestali, zmenili sa, pribudli iné...na toto sa nedá spoľahnúť. Skús sa ukľudniť, trochu si užívať prítomnosť a veriť 🍀🤞

tessa2299
8. máj 2025

Ja mam angelsound, mozem posunut 🙂 ja som tiez nasla srdiecko v 9tt. A pouzivala som ho dost dlho. Pocuvala som aj ked som citila pohyby. Lebo ked mi maly dlhsie nekopal, tak som sa zlakla a radsej som popocuvala srdiecko 🙂