Cítite prestávajúcu srdečnú aktivitu v tehotenstve?
Prosím vás baby ktoré ste si prešli s tým že s ničoho nič vám vymyzli nevoľnosti a ked ste išli o par dni na kontrolu uz dieťaťu prestalo biť srdiečko.
Je to možné? Ja mam strašne obavy a na kontrolu nás zavolala až o 4 týždne a som v 8 tt
My sme už o bábätko prisli v 9 tt prestalo biť srdiečko 🥹 a normálne som mala príznaky tehotenstva. Strašne sa bojím
Nie, necítila som to ani raz, vždy sa nato prišlo až na klasickej poradni.
Držím palce, ver, že to dopadne dobre 🙏🙂
Necítila som, ze prestalo byť srdiečko, ale z jedného dňa na druhý mi zmizli všetky tehu príznaky...som sa potešila ze mi prestalo byť zlé, ale za tyzden mi na sone povedali ze uz nezije
Nic s tym nespravis, neda sa to nejak presne citit. Clovek sa boji cele tehu. A ked je dieta vonku boji sa dalej 😀 aj o tom to je. Tie 4 tyzdne su bezne. Ja som mala nahodou medzitym vzdy usg, lebo sa nieco ine pototo a tak rovno pozerali aj babo. Ale syn je tu uz Par rokov a druhe o par tyzdnov.
Bohuzial, to nepoznas. Skus sa na taku mozno nesustredit, mysli na pekne veci, zamestnaj hlavu niecim inym.
Vela zien zazilo najprv potrat, a potom mali zdrave tehu, tak skus skor na toto mysliet ako opacne.
Nie je nic, co by si mohla teraz spravit, len dobre jest, dost spat, starat sa o seba...
Priznakmi by som sa uz vobec neriadila, mala som ich aj ked dieta uz nezilo, aj este chvilu po cisteni. So mnou sa prve dieta prislo rozlucit v noci, hned som vedela ze sa nieco stalo a sla som rano k dr. Kde sa to len potvrdilo
Bolo to moje druhe tehotenstvo a prestali ma boliet prsia. Kedze to iste sa mi stalo aj v prvom tehotenstve priblizne v rovnakom tyzdni (tiez ma na prelome 1. a 2. trimestra prestali boliet), tak som to povazovala za normalne a neriesila som. Zle mo bolo aj nadalej. A na kontrole sa zistilo, ze babatku uz nejaky cas nebije srdiecko. Zvracala som este aj v den kyretaze.
Inak, potom som otehotnela znovu a tam ma tiez prestali boliet prsia priblizne v tom istom tyzdni. Dokonca mi za cely cas ani zle nebolo. A vsetko dobre dopadlo, dieta bude mat zachvilu rok.
Na priznaky by som sa teda nespoliehala. To, ze ti zmizli, vobec nemusi znamenat, ze nieco nie je v poriadku. Ak sa ti nieco nezda a mas mat kontrolu az o mesiac, zbehni na pohotovost, ze mas napr. krce (ja som teda clovek, ktory je total proti zneuzivaniu pohotovosti, ale v tomto pripade by som mala pochopenie), pripadne si kup Angelsound (mne sa podarilo srdiecko zachytit prvykrat uz v 9.tt a psychicky mi to velmi pomohlo, ze som ho pocula bit).
niekto tu písal že si kúpil kvôli tomuto problému prístroj na sledovanie srdiečka... skús sa opýtať anjelíček26 ? - maminka býva v Nemecku.
niekto tu písal že si kúpil kvôli tomuto problému prístroj na sledovanie srdiečka... skús sa opýtať anjelíček26 ? - maminka býva v Nemecku.
@deti95060810 ten sa dá použiť až od 16.tt. myslím si, že dovtedy je bábätko ešte malé na to, aby žena našla srdiečko a rozoznala
@deti95060810 ten sa dá použiť až od 16.tt. myslím si, že dovtedy je bábätko ešte malé na to, aby žena našla srdiečko a rozoznala
@30majka71 nie, da sa pouzit ovela skor. Od cca 10 tyzdna. Sama som ho pouzivala kazde tehotenstvo
Mne odišlo v 16tt - príznaky som mala ešte aj po kyrete až do prvej menzes. Naopak pri druhom a už úspešnom tehotenstve mi príznaky občas prestali, zmenili sa, pribudli iné...na toto sa nedá spoľahnúť. Skús sa ukľudniť, trochu si užívať prítomnosť a veriť 🍀🤞
Ja mam angelsound, mozem posunut 🙂 ja som tiez nasla srdiecko v 9tt. A pouzivala som ho dost dlho. Pocuvala som aj ked som citila pohyby. Lebo ked mi maly dlhsie nekopal, tak som sa zlakla a radsej som popocuvala srdiecko 🙂

Žial áno ,mne sa vytratili všetky príznaky a to som mala veľké nevoľnosti a zrazu úplne nič v piatok som vravela manželovi ,ako mi je konečne dobre a v nedeľu potvrdili potrat