Citlivé prsia na začiatku tehotenstva
Baby ahojte, aj Vy ste na začiatku tehu, mali také extrém boľavé prsia, a dosť citlivé bradavky? Ja si nemôžem ani ponich prejsť ty kks 🫣
Ano, jasne 🙂 Je to uplne normalne, kazda to ma ale inak, niektora to takto nema vobec, ine zas umieraju, ja som tiez bola ten druhy pripad.
@penelope11 ja pri prvej som ani nevedela som som tehu, cele Tehotenstvo bez príznakov akýchkoľvek. Bolesť pŕs som ani nepoznala kokos a teraz hruza 🫣ešte malá keď mi nane zatlači 🫣
Pri prvom tehotenstve to bolo hrozné.Bola zima ,ja som vonku čakala na autobus a myslela som ,že mi idú odpadnúť,tak ma boleli.Pri ďalšom tehotenstve to bolo o dosť lepšie,len trochu citlivé
Ja som mala v prvom trimestri neskutocne bolave prsia. Aj vizualne to bolo vidiet, uplne naliate, hned o cislo vacsie, bradavky v pozore... muz bol spociatku v siedmom nebi, ale len do chvile kym sa nepokusil dotknut. Skoro som mu tu ruku odtrhla...
Ja som mala v prvom trimestri neskutocne bolave prsia. Aj vizualne to bolo vidiet, uplne naliate, hned o cislo vacsie, bradavky v pozore... muz bol spociatku v siedmom nebi, ale len do chvile kym sa nepokusil dotknut. Skoro som mu tu ruku odtrhla...
@titla ja ich cítim dosť napnuté, vadí mi podprsenka v nej má bolia ešte horšie tak asi týždeň chodím bez 🫣ale ta citlivosť bradaviek neunosna
Nie nemala, vobec, pri ziadnom tehotenstve, ani na zaciatku ani na konci. Je to individualne.
Presne podla tych bolavych prs som vzdy zistila ze som tehotna

Ano, jasne 🙂 Je to uplne normalne, kazda to ma ale inak, niektora to takto nema vobec, ine zas umieraju, ja som tiez bola ten druhy pripad.