icon

Citlivé prsia na začiatku tehotenstva

derna
2. júl 2025

Baby ahojte, aj Vy ste na začiatku tehu, mali také extrém boľavé prsia, a dosť citlivé bradavky? Ja si nemôžem ani ponich prejsť ty kks 🫣

penelope11
2. júl 2025

Ano, jasne 🙂 Je to uplne normalne, kazda to ma ale inak, niektora to takto nema vobec, ine zas umieraju, ja som tiez bola ten druhy pripad.

derna
autor
2. júl 2025
@penelope11

Ano, jasne 🙂 Je to uplne normalne, kazda to ma ale inak, niektora to takto nema vobec, ine zas umieraju, ja som tiez bola ten druhy pripad.

@penelope11 ja pri prvej som ani nevedela som som tehu, cele Tehotenstvo bez príznakov akýchkoľvek. Bolesť pŕs som ani nepoznala kokos a teraz hruza 🫣ešte malá keď mi nane zatlači 🫣

kiki68
2. júl 2025

@derna ano pri synovi hrozne, to bolo ako keby niekto tie bradavky palil mrazom

derna
autor
2. júl 2025
@kiki68

@derna ano pri synovi hrozne, to bolo ako keby niekto tie bradavky palil mrazom

@kiki68 hrozne ty kks, ja to mam také že keď si ponich prejdem neviem ci to stekli, alebo čo 🫣

esther100
2. júl 2025

Pri prvom tehotenstve to bolo hrozné.Bola zima ,ja som vonku čakala na autobus a myslela som ,že mi idú odpadnúť,tak ma boleli.Pri ďalšom tehotenstve to bolo o dosť lepšie,len trochu citlivé

kiki68
2. júl 2025
@derna

@kiki68 hrozne ty kks, ja to mam také že keď si ponich prejdem neviem ci to stekli, alebo čo 🫣

@derna No ako hnusne to bolo, ale ku koncu to uplne preslo a kojenie vobec nebolelo, ani ziadne zapaly.

derna
autor
2. júl 2025
@esther100

Pri prvom tehotenstve to bolo hrozné.Bola zima ,ja som vonku čakala na autobus a myslela som ,že mi idú odpadnúť,tak ma boleli.Pri ďalšom tehotenstve to bolo o dosť lepšie,len trochu citlivé

@esther100 ja mam bolestivé, a dosť citlivé 🥴

derna
autor
2. júl 2025
@kiki68

@derna No ako hnusne to bolo, ale ku koncu to uplne preslo a kojenie vobec nebolelo, ani ziadne zapaly.

@kiki68 to dufam že to prejde

titla
2. júl 2025

Ja som mala v prvom trimestri neskutocne bolave prsia. Aj vizualne to bolo vidiet, uplne naliate, hned o cislo vacsie, bradavky v pozore... muz bol spociatku v siedmom nebi, ale len do chvile kym sa nepokusil dotknut. Skoro som mu tu ruku odtrhla...

derna
autor
2. júl 2025
@titla

Ja som mala v prvom trimestri neskutocne bolave prsia. Aj vizualne to bolo vidiet, uplne naliate, hned o cislo vacsie, bradavky v pozore... muz bol spociatku v siedmom nebi, ale len do chvile kym sa nepokusil dotknut. Skoro som mu tu ruku odtrhla...

@titla ja ich cítim dosť napnuté, vadí mi podprsenka v nej má bolia ešte horšie tak asi týždeň chodím bez 🫣ale ta citlivosť bradaviek neunosna

colsami
2. júl 2025

Nie nemala, vobec, pri ziadnom tehotenstve, ani na zaciatku ani na konci. Je to individualne.

esther100
2. júl 2025
@derna

@esther100 ja mam bolestivé, a dosť citlivé 🥴

@derna ale u mňa to netrvalo dlho,pár dní ,taká tá najväčšia bolesť, citlivé boli stále

saxana000
2. júl 2025

Presne podla tych bolavych prs som vzdy zistila ze som tehotna