icon

Čo mi pomôže na hemeroidy v tehotenstve?

kikaham
8. júl 2021

Ahojte som 39 TT a spravil sa mi hemeriody už neviem čo si mám dať poraďte co pomohlo vám 😥

fifina75
8. júl 2021

@kikaham ahoj mne pomohli Avenoc čapíky 1x ráno a večer na 3-ti deň po hemoroidoch ani stopy 👍

jenny_m
8. júl 2021

Mne pomohlo brat Detralex, ale zaberie tomaz za par dni. Dovtedy mozno aj porodite 😉 A este samozrejme dokladna sprcha dotknutej zony po potrebe, jemne osusit uterakom nesuchat, len prikladat.

kikaham
autor
8. júl 2021

@jenny_m a detralex môžu aj tehotné? Ďakujem

beata_k
Odpoveď bola odstránená
kikaham
autor
8. júl 2021

@fifina75 a môže s a používať aj v tehu ďakujem 🙂?

kikaham
autor
8. júl 2021

@beata_k hemostop nepomáha :( aspoň mne

beata_k
Odpoveď bola odstránená
petamich
8. júl 2021

@kikaham som v 40tt a tiez ma tato pliaga postihla, zial mne nepomohol ani hemostop krem ani preparation h cipky a ine vraj tehotne nemozu - ze po porode si mam nasadit kupel v dubovej kore a faktu krem a ked nezaberie tak ten detralex, aj ked ten by sa nemal uplne ani pri kojeni, ale zabera najlepsie

simonkazga
8. júl 2021

Ja som uzivala detralex v tehotenstve + natieraj s cajovnikovym olejom. Ziadne hovadiny, ktore tehotne mozu nezabrali. 😑

xsoniax
9. júl 2021

@kikaham tiež ma to postrehlo pred 3 týždňami v 33tt...veľký zapaleny krvacajuci hemoroid... Gyn mi odporučila detralex 2x1 tabletu a fastu krem... Po 5 dňoch sa mi už dalo sadnúť...

1angelika
9. júl 2021

Dubová kôra - gél

janka_266
9. júl 2021

@kikaham porodiť a potom faktu čipky, trvalo to asi 4 mesiace, kým sa to dalo doporiadku.

junovedievca
9. júl 2021

@kikaham detralex som brala aj v tehotrnstve aj po.