icon

Čo pomôže na hemeroidy?

adka0506
25. apr 2013

Ahoj baby,už som po termíne a stále nič.Strašne ma bolí celý spodok-kosti a dnes sa mi spravili hemeroidy,čo je tiež dosť nepríjemné a bolestivé.Ešte k tomu všetkému som sopľavá a kašlem.A vtedy keď kašlem,tak tie hemeroidy neskutočne bolia.V kekárni mi poradili mastičku Avecon či tak nejak a vlákninu Psylium.Bojím sa porodu,keďže mám problém ešte s týmito hemeroidmi,neviete ako sa ich čo najrýchlejšie zbaviť?

bulik30
•
26. apr 2013

@adka0506 ahoj mne tiez jeden vykukol pred dvoma dnami ale zatial neboli , takze som zvedava co ti baby poradia.

zivika
•
26. apr 2013

@adka0506 ahoj, tazko radit, lebo to, co ti v lekarni poradili je asi tak vsetko, co mozes ☹ ja by som ti k tomu mozno este poradila probiotika, vela jogurtou, acidko, ovsene vlocky...to psylium je fak super, len nezabudni vela pit, aby to nemalo opacny efekt...no a po velkej potrebe je idealne neutierat, ale hned nabehnut do sprchy a jemne umyt, ususit, natriet...neviem, ci sa ti ich podar zbavit do porodu, kedze ti uz asi dietatko velmi tlaci na cely spodok 😒
a co sa tyka toho strach z porodu, neboj sa ho, kvoli hemeroidom uz vobec nie, lebo ked zacnes rodit, vsetka pozornost a citlivost sa sustreduje na porod, takze ostatne bolesti a problemy si vsimat nebudes...ale ten avenoc si zober so sebou, po porode sa ti zide...

mamazem
•
26. apr 2013

Nám sa v predaji veľmi osvedčil Matuzalem Gél - zahojí, stiahne opuch aj krvácanie, dobré výsledky sme mali už po 4 dňoch. Hemoroidy po ňom síce nezmiznú úplne (na to je potrebná dôkladnejšia liečba ak by pretrvávali), ale vyrieši nepríjemné pocity. Môžete aj v tehotenstve.
Prípadne ešte druhá možnosť je krém RUTICELIT od Energy, aj ten môžete v tehotenstve.

romanula
•
26. apr 2013

@adka0506 ahoj v lekarni ti poradia je vela kremov aj dubova kora take obklady to ti stiahne, ale do porodu ti to nezmizne aj keby sa to stiahne tak u porodu ti to vyleze, ale nic sa neboj, u porodu ti nejake hemeroidy budu uplne jedno, ja som ich mala u prvej a vela a ani som u porodu nevedela, zato potom to bol troska problem ale to sa taky upravi.

adka0506
autor
•
26. apr 2013

Ďakujem za rady baby.Zatiaľ mám ten Avenoc,uvidíme čo to spraví,no zatiaľ malm sťastie,že mi to nekrváca.

magdusaaa
•
26. apr 2013

@adka0506 Ahoj mne ta masticka co pises nepomohla,mne pomaha preparation H,tak vyskusaj este to....

mamazem
•
28. apr 2013

Pridala som do nasho profilu zaujimavy clanok o Hemoroidoch. Staci kliknut na moju fotku a pohladat dole medzi clankami. V.

grace90701
•
28. apr 2013

@adka0506 Skus Detralex, ten je dobry na hemoroidy.

tanicasz
•
14. máj 2013

@grace90701 a detralex nie je len na predpis?

miskap2111
•
14. máj 2013

@tanicasz dá sa aj kúpiť, ale tak je myslím drahší. Inak aj mne veľmi zaberá. Je fakt super!!!

tanicasz
•
14. máj 2013

@miskap2111 a môžu ho aj tehotné? pozerala som internetové lekárne a tam sú len na predpis... zajtra si skúsim vypýtať.

miskap2111
•
14. máj 2013

@tanicasz treba sa opýtať v lekárni, ale myslím, že po prvom trimestri ho možu užívať aj tehotné- ale prever si to.

grace90701
•
14. máj 2013

@tanicasz jj, je na recept, moze ho napisat aj obvodak, je dost drahy. Myslim, poistovna nic nepreplaca. Na hemoroidy sa dava po vyssej davke ako pri varixoch.

grace90701
•
14. máj 2013

@tanicasz moze sa aj v tehu.

tanicasz
•
14. máj 2013

ďakujem baby. a obvoďák sa mi na to bude chcieť aj pozrieť?

grace90701
•
14. máj 2013

@tanicasz no to uz zavisi od neho, mozno by mohlo stacit,ak mu povies, co ta trapi. Recept na detralex ho urcite nezabije 🙂