Čo odporúčate, keď sa odlupuje placenta v 15. týždni?
To mi je ľúto.
Akože nič? Mali ťa hneď brať do nemocnice. Ešte sa dá pár veci robiť. V ktorom si týždni?
@petka_3 odlupuje Sa Mi uz od 10t a som v 15t,..zijem v de, a Bola som asi 8x na pohotovosti no nic s tym nerobia, najprv ze bud alebo ze do 12t Sa neda nic robit a od 12 t je to stale rovnako ste krvacam a vypaduju zo mna kusky a kusky... Mam Iba lezat Doma v klude... Nic viac...
Áno. Ešte si kratučko tehotná. Keď už bude šanca,ze bábo zvládne pôrod, tak ťa podľa mňa vezmú do nemocnice, dajú lieky na dozretie pľúc a odrodia.
Takto vlastne môžu len čakať. Ani v nemocnici s tebou nemajú čo robiť. Len je tam riziko, aby si nekrcacala veľa, to už môže byť nebezpečné. Určite treba naozaj veľa ležať.
Super je, keď bábätko rastie ako má, to je dôležité a povzbudzujúce. Ešte dva mesiace skús vydržať a potom už zase môže byť inak. Držím palce.
Je to náročné byť zavretá a ležať. Hm.
@ivkazba ahoj no mna včera vyhnali do nemocky lebo mam odlucenu polovicu plod. Vaku. A tam mi povedali ze oni stým nespravia nič, len ze mam brat lieky co mi dali.. A čakať.. Tak ze si mam vybrať bud tam ostanem ale aj tak stým moc neurobia alebo pôjdem domou.. A šla som a teraz to ľutujem mam deti a len ležať to sa nejak Neda aj keď je chlap doma a snaží sa robiť všetko. Teraz neviem ci sa mam vrátiť a byť aspoň na to pozorovaní alebo co.. Ja neviem nad čím som rozmýšľala včera.. Ja ze to dám aj doma
@marcelka147 ahojky a. Ale lieky ti Dali mozem Sa spytat, verim ti je to o drzku Toto Cele Ani tak. Ani tak, aspon uz mas deticky, ja este nie... V ktorom tyzdni si? Drzim. Tiez prsty uf🙏🙏🙏
@martrle som zaciatok16tt dali mi duphaston a dicinone proti krvácaniu.. Užívam aj magnerot.. Mam deti až 3 ale pri nich kludovy režim moc nehrozi

@martrle utekať k Dr.