icon

Čo odporúčate, keď sa odlupuje placenta v 15. týždni?

martrle
15. jan 2021
e1i
15. jan 2021

@martrle utekať k Dr.

ivkazba
15. jan 2021

Riešiť to s lekárom a nie so ženami na koňovi.

martrle
autor
15. jan 2021

@ivkazba Bola som...
A nic... Preto Sa pytam tu Iba tak nahodou...

ivkazba
15. jan 2021

@martrle akože nič? Čo ti povedali? Prečo nie si v nemocnici? Ako chápem, že hľadáš odpovede, ale tu skôr dostaneš rady, ktoré neurobia dobre ako tie správne, pokiaľ ide o takéto závažné problémy.

petka_3
15. jan 2021

To mi je ľúto.
Akože nič? Mali ťa hneď brať do nemocnice. Ešte sa dá pár veci robiť. V ktorom si týždni?

petka_3
15. jan 2021

Ak ťa lekár poslal domov, tak treba vyhľadať ešte iného lekara

martrle
autor
15. jan 2021

@petka_3 odlupuje Sa Mi uz od 10t a som v 15t,..zijem v de, a Bola som asi 8x na pohotovosti no nic s tym nerobia, najprv ze bud alebo ze do 12t Sa neda nic robit a od 12 t je to stale rovnako ste krvacam a vypaduju zo mna kusky a kusky... Mam Iba lezat Doma v klude... Nic viac...

ivkazba
15. jan 2021

@martrle aha, tak to je iná vec, u nás v SR by ťa hneď nechali v nemocnici, síce moc toho sa s týmto asi robiť nedá, ale aspoň by ťa sledovali a snažili sa udržať to čo najdlhšie. V DE to je zrejme iné, viac krát som počula. Mrzí ma to. Dávaj na seba pozor, moc držím palce.

martrle
autor
15. jan 2021

@petka_3 problem je v tom ze nemam ako vzdy behat za inym lekarom, aj ked krvacam.... Tu v de MA nikto len tak nevezme, kazdy len ze mam ist za svojim lekarom alebo terminy su od nevidim do nevydim...

martrle
autor
15. jan 2021

@ivkazba strasne to je... Zufala som a teraz v tej korone Ani ist domou s tym krvacanim 😢dakujem

petka_3
15. jan 2021

Áno. Ešte si kratučko tehotná. Keď už bude šanca,ze bábo zvládne pôrod, tak ťa podľa mňa vezmú do nemocnice, dajú lieky na dozretie pľúc a odrodia.
Takto vlastne môžu len čakať. Ani v nemocnici s tebou nemajú čo robiť. Len je tam riziko, aby si nekrcacala veľa, to už môže byť nebezpečné. Určite treba naozaj veľa ležať.

martrle
autor
15. jan 2021

@petka_3 dakujem. Aspon za takuto radu 😕

petka_3
15. jan 2021

Super je, keď bábätko rastie ako má, to je dôležité a povzbudzujúce. Ešte dva mesiace skús vydržať a potom už zase môže byť inak. Držím palce.
Je to náročné byť zavretá a ležať. Hm.

ivkazba
15. jan 2021

@martrle no hej, to chápem, že doma je naprd, tiež som doma (sme spolu v júlovkách), ale teraz ozaj len ležať, žiadne varenie, upratovanie, chodenie, treba to odležať aj keby človeku už harašilo z toho. 🙏

martrle
autor
15. jan 2021

@ivkazba ved to uz lezim.... Tak od 6t...no musime vydrzat, ale strasia MA ze to nevydrzi... A este Mi namerali aj vysoke sijove.. Vcera som Bola na trisomy testy... Hruza to cakanie. Tak drzte Sa baby aj tie Nase babatka 🙏🙏🙏

petka_3
15. jan 2021

Držte sa.

marcelka147
16. jan 2021

@ivkazba ahoj no mna včera vyhnali do nemocky lebo mam odlucenu polovicu plod. Vaku. A tam mi povedali ze oni stým nespravia nič, len ze mam brat lieky co mi dali.. A čakať.. Tak ze si mam vybrať bud tam ostanem ale aj tak stým moc neurobia alebo pôjdem domou.. A šla som a teraz to ľutujem mam deti a len ležať to sa nejak Neda aj keď je chlap doma a snaží sa robiť všetko. Teraz neviem ci sa mam vrátiť a byť aspoň na to pozorovaní alebo co.. Ja neviem nad čím som rozmýšľala včera.. Ja ze to dám aj doma

martrle
autor
16. jan 2021

@marcelka147 ahojky a. Ale lieky ti Dali mozem Sa spytat, verim ti je to o drzku Toto Cele Ani tak. Ani tak, aspon uz mas deticky, ja este nie... V ktorom tyzdni si? Drzim. Tiez prsty uf🙏🙏🙏

marcelka147
16. jan 2021

@martrle som zaciatok16tt dali mi duphaston a dicinone proti krvácaniu.. Užívam aj magnerot.. Mam deti až 3 ale pri nich kludovy režim moc nehrozi