Čo pomáha na zapálený sedací nerv v tehotenstve?
Ahojte. Som v 13tt, a mám zapálený sedací nerv. Čo by som si na to mohla dať? Zajtra odem k lekárovi, ale dovtedy dačo. Neviem ani vstať poriadne.
@oceanahory magnerotu mám až až. Keďže musím 6 tabletiek denne. Vyskúšam ešte tu hrejivú masť, ktorú strasne nemusím
@leona1234 Tak na zapalene nervy pomoze iba suche teplo a po uvolneni a zlepseni stavu postupne cvicit, idealne za pomoci fyzio...samozrejme ak mas od lekara aj predpisane tabletky na znizenie zapalu a tlmenie bolesti, tak je to jednoduchsie a rychlesie, to ti ale v tehotenstve nikto samozrejme nepredpise. 🫣 Prajem skore zlepsenie!
Krém Traumeel-S mne pomohol počas tehotenstva aj počas dojčenia pri lokálnych bolestiach.
@leona1234 lekárovi ideš zbytočne, mne počas tehotenstva nikto nič nedal a to som prišla na pohotovost s plačom. Plazila som sa 2 týždne z postele, čo som nevedela ani chodiť poriadne. Keď som ako tak vládala, navštívila som fyzioterapeuta ale tie prvé 2 týždne boli ťažké. Odporúčam ti suché teplo, konsku hrejivu masť a ten Magnerot ktorý už ale berieš. Držím palce nech to co najrýchlejšie prejde.
@tanyan ďakujem
@oceanahory ďakujem
@nikpa ďakujem pekne
Ja teraz brutalne trpim na krcnu chrbticu a k lekarovi som ani nesla, lebo viem ze by ma tam rovno otocili, ze nic nemozem... len teplo, borievkovy krem s 31 olejom z Justu a natierat. Pomaly sa to zlepsuje, uz pohnem hlavou bez slzy 👍

@leona1234 Ja som to mala tiez v tehotenstve a teda vzhladom na graviditu mi ani lekar nemohol vlastne nic predpisat. 🫤 Takze jedine bylinkovu extra hrejivu mast, odporucam konsku mast a vela magnerotu. Nasledne navsteva fyzioterapeuta a on ukaze vhodne cviky.