Čo pomôže na výtok a svrbenie v treťom trimestri?

mariynka
2. aug 2012

ahojte, brali ste niektora cipky gyno-pevaryl a mast jenamazol na svrbenie pocas tehotenstva?
pomohlo?
alebo co ine by mohlo pomoct?prirodnejsie?dakujem 🙂

sylvelia
2. aug 2012

ja keď mám svrbenie, tak používam fungicidin, dávala som si ho aj keď som tehotná nebola, je to mastička na lokálne potieranie, nevstrebáva sa cez pokožku, takže sa nedostane ani do krvi, ale výtok som nemala, tak neviem, či by ti pomohla, a dostať ju aj bez lekárskeho predpisu

dananada1
2. aug 2012

Ja som teiž používala fungicidin masť aj v tehotenstve,ale prírodné a fakt dobré je natierať si tam pekne smotanu kyslú,alebo ak nemáš tak jogurt biely.fakt pomáha.

gaby21
2. aug 2012

Mne v tehotenstve nic prirodne nezabralo, treba to fakt preliecit, niecim co ti predpise gynekolog, ja som brala najprv nejake cipky, tie nezabrali, potom mi predpisal Gynazol sa to myslim vola, aplikuje sa priamo do posvy, paani to bola ale ulava, naozaj povedz do dr. nema zmysel naslepo skusat prirodnu medicinu, mikoza je v tehotenstve sposobena hormonalnymi zmenami, takze to treba liecit, po porode po mikoze ani chyru ani slychu 😎

kamilka3
2. aug 2012

Mne hovorila dokina,ked som bola tehulka, ze ak budem mat takyto problem, mozem pouzit kapsule Gynocaps.

miskafl
2. aug 2012

Mne predpisala macmiror ktore sa aplikuju priamo do posvy, a pomohlo. Neviem ci ich dostat aj bez predpisu, ale aj tak lepsie povedat lekarke..

bianca
2. aug 2012

urcite na gyndu a hned.Treba to cim skor preliecit.Ziadna infekcia nie je sranda a kludne moze skomplikovat tehotenstvo ci vyvolat predcasny porod.

katusinka
2. aug 2012

ja som mala nedavno zapal a uzivala som capiky nystatin galvex ktore mi predpisala moja gynekologicka pomohli mi a velmi ...tak ze ja ti odporucam ist na gynekologiu byt tehotna a mat zapal alebo daco to neje sranda

miska246
2. aug 2012

Urcite navstiv svojho gynekologa

bubulka722
2. aug 2012

Odporúčam obmedziť na minimum príjem cukru a bielej múky. Plesne sú vyživované najmä cukrami a vďaka nim sa v organizme množia. Ja som počas tehu zmenila jedálniček, vylúčila rafinovaný cukor a pri mikóze som si na vložku dávala biely jogurt s prir. kultúrami, ktorý sa dostal aj dnu. Na mikózu to zabralo vždy.

norwayka
3. aug 2012

Ked len zmiernit, tak kokosovy olej je super. Ale nevylieci. Tiez som teraz v stadiu, ze pouzivam vsetko mozne prirodne, cez koloidne striebro, grepavit a C-vitamin, ale tyzden sa snazim a nic. Niekedy to proste prirodne nejde. Ale kokosovy olej funguje super proti svrbeniu. Kupis napr. v DM.

nevestickaaaa
3. aug 2012

Šup k lekárovi, ja som vďaka zápalu predčasne porodila, takže to nie je sranda, počas tehotenstva si sama neordinuj nič.

dominika16
26. dec 2013

Babulky prosím vas uzivali ste vag.cipky gyno-pevaryl? Mne ich dal gyn len 10 vybrat nakolko som mala pred mesiacom magmiror len pichanie a rezanie neustupilo tak mi dal tieto cipky, no ale problem je ze z nich mam nejaky mokvavy vytok da sa povedat aj silny lebo pocas dna neviem ci to cipok vyteka ale vyzera to jak kebyze mi cvrkne :( a berem aj gaujacuran lebo mam skrateny krcok tak sa bojim ci cipky nebudu mat nejaky negat.ucinok na krcok a ci neodteka plod.voda :'( som len v 22t.tehu...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre