Čo vám pomohlo na tehotenské nevoľnosti?
Ahojte, som v 8tt, je to moje 3. tehotenstvo, ale takéto stavy som predtým nemala. Nevraciam, možno by mi to pomohlo, ale ja si proste neviem dať prsty do krku, keď to samé nejde von. Kedy vám to prešlo? Lebo takto fungovať ešte mesiac, neviem ako zvládnem
Tak ja ta asi nepotesim, kedze mne bolo zle, zaha, vracanie, cele tehotenstvo. Mne pomahalo studene mlieko, jablko, matovy caj, trochu koly, Rennie.
Som 19tt a zle mi je stale, nepomaha ani Xonvea 2x denne, nezvraciam, ale zle mi je..
Ako tak mi pomaha jedine zmrzlina.
xonvea. som v 24tt a bez nej zvraciam doteraz, vzdy ked sa ju snazim vysadit
Rano maj pri posteli nejake suche keksiky, pripadne suchare a este kym vstanes, zjedz kusok. Papaj a pi po troske ale casto.Drzim palce
Xonvea. Lekár ma práveže vystríhal pred colou a pepsi, že keď už silou mocou niečo potrebujem, tak radšej ten liek. Cola aj tak pomohla len chvíľu.
Po dovrseni 5 tyzdna som zacala vracat 30 krat denne, ziaden degan nepomahal (dokonca sa pri tehotenstve neodporuca), v sebe som nedokazala udrzat ziadne jedlo ani vodu - diagnoza hyperemesis gravidarum, liecba? Ziadna. Tak nam zistili dvojcievny pupocnik, ale maly chvalabohu rastie primerane, co je doslova zazrak vzhladom na vsetky faktory. To ze ti je len zle neni az taka tragedia, ako u zien s hyperemesis, ktore sa boja, ze pridu o babatko lebo tak grcaju. Daj si predpisat xonvea a vybavene. Ja ju budem uzivat asi az do porodu. Stokrat viac by som brala keby mi bolo len zle. 🤷🏻♀️
Bryndza. Čím viac ju bolo cítiť "za grckami" 🙂 tým lepšie a väčšia úľava.
Mne pomohol pôrod 🤭, aj keď ma ešte potom pár krát naťahovalo v 600. Prestalo a je to super ,dokonca už negrcam ani po alkohole , asi som sa predgrcala 😅
Tak prsty do krku naco by si si davala?? Ved nemas pokazeny zaludok, ze nieco potrebujes vyvratit von..ja som nevolnosti mala iba pri prvom, dalsie dva razy vobec..nikdy som nevracala ako tehu..pomohlo mi, hned rano na posteli zjest sušienku alebo piškótu a az po chvili vstat
mala som hroznu nevolnost 4 mesiace, kym som nenastupila na infuzky v nemocnici. Pomohlo len pravidelne kazdu chvilu nieco zjest. Ak som pozabudla vzdy to bolo hrozne. Strasne mi klesal cukor a bolo mi zle. Dlho som trpela a cakala kedy to prejde, u mna celodenna aj nocna nevolnost, nespala som vtedy viac ako 3,5 hodiny, zobudila som sa uz "neskoro" a prislo potom zvracanie.. kym som sa si nenastavila budik. Necitila som hlad to bol u mna problem, hned mi prislo zle ak som sa nenajedla.
TAKZE PRAVIDELNY PRIJEM POTRAVY
@mtn112233 Pekny vecer.. Vsetci si tu xonveu chvalia.. Na to aka je draha.. Teraz 32€ a mne tiez vobec nepomaha.. Ja uz nvm co mam robit.. Zacinam 7 tyzden.. Nemozem sa poriadne o maleho syna starat,esteze mam chapaveho manzela! Vela casu prelezim,lebo som aj dost unavena.. Citim sa ako zombie a ak to cim skor neprejde tak asi do porodu nevidem ani von.. 🤷♀️
@mariamagdalena22 ja lutujem den ked som si ju prvy krat dala.. áno pre take ženy čo napzaj vracajú tak že v sebe nič neudrzia a nevedeia fungovat pomôže ale mne byvalo ,,len,, zle a napinalo ma bez vracania.. teraz som si na nej spravila taku závislosť že keď ju chcem vysadiť tak mam pocit že to neprežije a musim si ju dať znova.. takže ju budem brať takto bohvie dokedy a za tie peniaze ešte

Artezka voda, nosili mi z Lučenca