icon

Čo vám pomohlo na tehotenské nevoľnosti?

21. dec 2024

Ahojte, som v 8tt, je to moje 3. tehotenstvo, ale takéto stavy som predtým nemala. Nevraciam, možno by mi to pomohlo, ale ja si proste neviem dať prsty do krku, keď to samé nejde von. Kedy vám to prešlo? Lebo takto fungovať ešte mesiac, neviem ako zvládnem

Strana
z2
ivik4
21. dec 2024

Vobec nic ,musela som len vydrzat. Sem tam pepsi na chvilku

slavicek8
21. dec 2024

Mne pomáhali ľadové veci, zmrzlína, kocky ľadu, zachladené ovocie..

atasina
21. dec 2024

Skus zazvorovy caj, ja som ho pila dost. A este mi pomahal Roibosh caj. Tiez mi bolo v kuse zle, ale nevracala som.

lenka1801
21. dec 2024

Xonvea

rivini
21. dec 2024

Xonvea. Nechaj si ju predpisat

simona92101
21. dec 2024

Degan,je na predpis na tehotenske nevolnosti

taktotedanie
21. dec 2024

Nic, absolutne nic nepomohlo

michaela329
21. dec 2024

Cca 15. Týždeň... potom toto skončilo. Sestra vracala ešte v deň pôrodu. So zázvorom opatrne.

danielahamar
21. dec 2024

Vôbec nič, celé 3tehu som prevracala do posledného dna

zabka79
21. dec 2024

Zazvorove lizatka z lekarne

ivangeline
21. dec 2024

Každé 2 až 3h jesť.

lenkulenku123
21. dec 2024

Jedine mi pomáhala vychladená mandarinka, jedla som cca 10ks denne 😅 po 10tt som už bola ok.

svokrinjazykmonika
21. dec 2024

Ihneď ako som sa zobudila som musela zjesť nejakú sušienku až potom som sa mohla postaviť a zázvorový čaj.

matrioshka333
21. dec 2024

Nič mi nepomohlo....len čas

mtn112233
21. dec 2024

Mne je otrasne od 6tt nadrapuje ma ako žabu od rána do večera.. nepomáha mi ani xonvea..
Čo mi robi dobre je fatra, cola, studené mandarínky
Teraz som v 13tt a stale bez zmeny už cakam ma ten deň kedy to konečne prestane

tanyan
22. dec 2024

Horčicu si neskúšala? Ja som preventívne aspoň raz do týždňa mala napríklad chlieb vo vajíčku s horčicou a to mi aj mimo tehotenstva pekne sťahuje kyselinu.

mtn112233
22. dec 2024

@tanyan áno na zahu je najlepšie lyžička horčice odkusanev prvom tehotenstve nič ma viac nezachranilo ako horčica 🙂

autor
22. dec 2024

@tanyan
@mtn112233 ďakujem za tip, horčica celkom zaberá 😊

kevi1
1. jan 2025

Mne pomohlo len porodit a odvtedy mam aj tak nanic zaludok.

princezpuss
1. jan 2025

Aj keď mi bolo na vracanie, musela som si dať niečo aby nebol prázdny žalúdok (občas nasilu) a to pomohlo, stačilo aj máličko, proste aby žalúdok nebol nikdy prázdny 😊

lenka398
1. jan 2025

Vôbec nič ja tiež tretie tehotenstvo a od začiatku hrozné brucho zdute a také nevoľnosti ale von nešlo nič málo.ja som bola iba na vinei kofole a mätový čaj to mi ako tak zaberalo. Ten mätový čaj som pila skoro mesiac aj 5 pohárov denne aj manžel mi kúpil také tablety proti nevoľnosti v lekárni ale nič nezaberalo

veronikakos
1. jan 2025

Mne pomáhali silné mentolove žuvačky. Aspoň trocha. Žula som aj v noci. Tiež až pri treťom a štvrtom tehotenstve. Tiež som nevracala, stále len nevoľnosť. Kupovala som veľké balenia, musela som ich mat všade. V piatom mesiaci to konečne prešlo.

lucopeda
1. jan 2025

Zazvorovy caj

soulmate9
1. jan 2025

Mne napríklad bolo zle. z kys listovej a tehotenskych vitamínov...ako som ich prestala brat prešli aj nevoľnosti...

domi27domi
1. jan 2025

Pri prvom tehotenstve asi nič, len vydržať do 15.tyzdna. Pila som doslova ľadovú vodu lebo inú som v žalúdku neudržala. Teraz beriem Xonveu a tiež už len čakám kedy to prejde, aj tak vraciam aj 5krat za deň, je to des… včera mi trochu pomohol mätový čaj 🤷‍♀️

aduskatt
1. jan 2025

Mne vôbec nič, resp. porodiť, potom už nevoľnosti prestali...

lauriik
1. jan 2025

Studena perliva voda. Ale vzdy len na chvilku. Najlepsie pomohol cas 🤷🏼‍♀️

lulupulu
1. jan 2025

Všetky 3 tehotenstva som vracala až do pôrodu, dokonca aj na pôrodnej sale 🥲

domi4545
1. jan 2025

Zelené jablká také tie golden deliciouse

synodontys
1. jan 2025

Mne nepomohlo nič, iba som to musela vydržať, ale keby teraz som mohla poradiť aj samej sebe aj ostatnym, tak dýchanie -ovplyvní to parasympatikový nervový systém a tým sa ukludní aj dávivý reflex

Strana
z2