icon

Čo vám pomohlo pri krvácaní na začiatku tehotenstva?

madana
12. apr 2017

Ahojte zienky,

chcem sa Vas opytat tie, ktore ste mali problemy so spinenim az krvacanim na zaciatku tehotenstva(cca 6-8 tt),co vam pomohlo k zastaveniu krvacania...??..........
Mne nezaberal ani Duphaston,ani Dicynone,ani ascorutin.....a nechcem aby sa to opat opakovalo pri dalsom tehu.....poradte co vam zabralo...dakujem

Strana
z2
zakarka
12. apr 2017

Počas prvého tehotenstva som krvácala az do 5 mesiaca, tiez davali Duphaston, ascorutin, magnezium, este nieco-neviem ako sa to volalo, nemocnica..., neustále kontroly, vraveli, ze sa nevie preco niekedy tie zilky praskaju a potom z toho zena spiní alebo krváca. Dcerka sa narodila v termine a uplne zdrava. Druhé tehotenstvo bolo bezproblémov. Je to velmi individuálne.

yollanda
12. apr 2017

Mne nic! Preslo to po 12 tt

rz313
12. apr 2017

Tie ktore ste brali dupaston ako dlho trvalo kym zaucinkoval?

zuzi163
13. apr 2017

Ahojte žienky..aj ja som uz viackrat krvacala..cakame prve..prvy krat som v 5tt krvacala isla som.k dr a nasiel hematom..nedal mi ziadne lieky ani nic..ze ked budem zas krvacat nemam si. Toho nic robit ze to je nornalne..pri dalsje kontrole o mesiac som mu povedala ze som dva krat krvacala,ani nejako extra na to nereagoval..od poslesnej kontroly asi tri krat..jeden krat ovela silnejaie ako zvycajne..medzi tym mam aj spinenie..rozmyslam ze si sama ascorutin naodrinujem.ked podla neho to je v poriadku a normalne 😕

pat_ka
13. apr 2017

Ahojte. Som na zaciatku 6tt. Vcera som bola na gynekologii, spravila mi ultrazvuk,gestacny vak tam je, no babatko nebolo este vidno, tak ma objednala o tri tyzdne na kontrolu. Povedala mi, ze ak by som zacala krvacat alebo mi bolo strasne zle mam ist na pohotovost.. A ja uz teraz panikarim... Nezacala som krvacat ako pri menzese, no mam krvavy vytok, tak neviem co dalej.. Pockat, ci to zmizne alebo predsa len ist na tu pohotovost?

janka54321
13. apr 2017

@pat_ka ja byt tebou...isla by som na pohotovost...ja som.zacala tiez spinit na prelome 6. a 7. tyzdna (srdiecko uz bolo) a dostala som duphaston, kvoli hroziacemu potratu...a plus som mala na vajecniku cystu, ktora mala 8 cm...vsetko dobre dopadlo...pre istotu chod, aby si sa nestresovala

rz313
13. apr 2017

@janka54321 za ako dlho ucinkujs duphanston?

petra_01
4. máj 2017

Ahojte ja som tiež začala krvácať v 8tt. Som teraz v 10tt a stále mám občasné krvácanie+ špinenie. Beriem lieky ale akosi nič nepomáha.

diana20
5. máj 2017

@petra_01 väčšinou sa tieto lieky keď krvacas predpisuju na udržanie plodu, nie na to, aby prestalo krvácanie.. prestane to samo, aj ja som to mala v oboch tehotenstvach, teraz som dokonca v zahraničí a povedali mi, že to sa stáva niekedy a nevie sa prečo, vraj to nič nie je, ani lieky som nebrala.. dva- tri týždne dom krvácala.. 😊 takže podľa mňa neboj sa len počkaj kým to prejde keď si už bola u doktora

sisah85
5. feb 2020

ahojte, som cca v 7.tyzdni tehu a vcera som mala jemne spinenie, dnes rano ked som bola na WC tak jemnu krv.. hned som isla gynekologovi a predpisal mi Progesterone Exeltis..
Uzival to niekto prosim? lebo vsade citam,ze podavaju duphaston alebo nieco ine, trochu sa bojim,ze to moze viezt k potratu ale tak myslim pozitivne... plod bol k dnesnemu dnu ok aj narastol o 6mm od minuleho tyzdna 🙂

zuzlicek44
13. sep 2021

@m_ krvácala si masívne? Alebo len normlane?
Farba ako normálne pri menzese?
Dakujem

zuzi654
1. apr 2025

@m_ ako silno ste krvacala a nemala ste žiadne bolestí?

saxana000
1. apr 2025

Utrogestan a prisny klud pri prvej pred 8rokmi a pomohlo.pri druhom 2023 zase utrogestan a klud ale skoncilo MA a tretie tehotenstvo uz bolo bez krvacania so stastnym koncom.

Strana
z2