Čo znamená slabý hnedý výtok v 6. týždni?

helen2828
30. mar 2015

Dobry den zienky, bola som na pohotovosti so slabohnedym vytokom v 6tt+4 podla terminu poslednej menstruacie(to bolo minuly piatok), a na sone bolo vidiet mimi avsak lekarka ma vyplasila pre nepravidelne srdecne ozvy, v nemocnici si ma nechceli nechat, ze naco, ze ved mi nic viac nemozu dat ako lieky,ktore mozem brat aj doma ... a mam ist aj zajtra na kontrolu, ci mimi rastie ... mam strach aj z castej sonografie, aby sa nieco neposkodilo, a aj som sa chcela opytat, ci s tym niektora mate skusenost, ze sa to srdiecko upravilo, dakujem Vam

pipistrel
30. mar 2015

Môže aj nemusí to nič znamenať - môže to byť prasknutá cievka, tam dole je to teraz všetko prekrvené, špinenie môže byť počas gravidity v čase, kedy mala byť menštruácia, ale môže to byť aj začínajúci potrat. Dostala si lieky, predpokladám že aj kľudový režim, viac lekári asi momentálne spraviť nemohli. Ja som mala špinenie v 10tt, dostala som Duphaston a dva týždne pn, môj doktor mi uviedol tie dôvody špinenia čo som napísala na začiatku, dal mi lieky a nariadil kľud, ale sám povedal že aj tak je to na prírode - keď sa má udržať tak sa udrží, keď sa nemá, tak ani lieky nepomôžu - a on viac urobiť nemôže.

jankako
30. mar 2015

.sú len dve možnosti bud je to ok,alebo zlé.Nestresuj sa,zajtra budeš múdrejšia..

bonaqa2013
30. mar 2015

niečo podobné som prežila pri 2 tehu. dali mi lieky, bola som v nemocnici - asi 10 dní, ale to som mohla aj doma. Nikto si ma tam nevšimol. hnedý výtok môže byť stará krv - horšia je šerstvá, červená. Môže to znamenať potrat. Ale aj nemusí. moja dcéra chodí do 3 triedy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre