Čo znamená stiahnutie a následné vydutie pupku?
je to dosť zaujímavé, pripadá mi to akoby sa malinká hrala s pupoč.šnúrou, ale možno je to somarina, neviem.stalo sa to už niektorej z vás?som v 32.tt
to sa asi babatko hybe. Podla mna pupocna snura nejde z tvojho pupku, ale z placenty 😉
este sa najde niekto kto si mysli, ze pupocna snura dietata je spojena z vnutornej strany s pupkom maminy???? 😨
Baby ako sorry, ale pupocna snura nevychdza z pupka mamy!!! Vychadza z placenty. Vsak ked sa logicky zamyslime, tak cez placentu idu k drobcovi vsetky ziviny. A ako by isli, ked nie cez pup.snuru?? Co to ma spolocne s vasim pupkom??!!
To ze sa ti Cervicek 2610 vyduje brucho zrovna na pupku a potom sa schova do povodnej polohy, znamena, ze sa ti tam drobec hybe. Ved sa musi hybat, tak sa vyduje raz tam, raz inde.....
Pupočná šnúra síce ide z placenty ale placenta je prilepená o stenu maternice.Ak bábätko ťahá pupočník,tak maminka samozrejme musí tie pohyby cítiť...
ale inak dievčatá ti správne napísali,že to čo cítiš je maličké ako sa vo vnútri hýbe: ukáže ti riťulku alebo nožičku alebo odtláča ručičkami stenu maternice ( záleží od polohy bába) 😉

ahoj, neviem, ci sa babo akurat hra s pupocnou snurou, ale aj ja si to obcas vsimnem. Je to len tak trosku, mozno ako sa hybe, tak snuru potiahne alebo co..... 😉 Nuz je to zivy tvorcek, zabava sa ako vie..... 😀