icon

Čo znamená stiahnutie a následné vydutie pupku?

cervicek2610
17. aug 2010

je to dosť zaujímavé, pripadá mi to akoby sa malinká hrala s pupoč.šnúrou, ale možno je to somarina, neviem.stalo sa to už niektorej z vás?som v 32.tt

medyna
17. aug 2010

ahoj, neviem, ci sa babo akurat hra s pupocnou snurou, ale aj ja si to obcas vsimnem. Je to len tak trosku, mozno ako sa hybe, tak snuru potiahne alebo co..... 😉 Nuz je to zivy tvorcek, zabava sa ako vie..... 😀

zucha
17. aug 2010

to sa asi babatko hybe. Podla mna pupocna snura nejde z tvojho pupku, ale z placenty 😉

markiza
17. aug 2010

este sa najde niekto kto si mysli, ze pupocna snura dietata je spojena z vnutornej strany s pupkom maminy???? 😨

monuuula
18. aug 2010

Baby ako sorry, ale pupocna snura nevychdza z pupka mamy!!! Vychadza z placenty. Vsak ked sa logicky zamyslime, tak cez placentu idu k drobcovi vsetky ziviny. A ako by isli, ked nie cez pup.snuru?? Co to ma spolocne s vasim pupkom??!!
To ze sa ti Cervicek 2610 vyduje brucho zrovna na pupku a potom sa schova do povodnej polohy, znamena, ze sa ti tam drobec hybe. Ved sa musi hybat, tak sa vyduje raz tam, raz inde.....

ani3012
25. aug 2010

Pupočná šnúra síce ide z placenty ale placenta je prilepená o stenu maternice.Ak bábätko ťahá pupočník,tak maminka samozrejme musí tie pohyby cítiť...
ale inak dievčatá ti správne napísali,že to čo cítiš je maličké ako sa vo vnútri hýbe: ukáže ti riťulku alebo nožičku alebo odtláča ručičkami stenu maternice ( záleží od polohy bába) 😉