Covid-19 v tehotenstve
Ahojte...mozte mi poradit...kamaratka ma covid,a velmi kasle...ale obvodna ma dovolenku...neviete ake lieky alebo sirup, moze brat..dakujem za kazdu radu
@erikaninka pokiaľ viem, tak tehotná len paralen na teplotu. Sirup si môže urobiť cibulovy sirup s medom. Nech si meria saturaciu, okolo 90 treba volať pohotovosť (keď je tehu). Ak sa bude cítiť zle, radšej ta pohotovosť, nech sa to podchyti čím skor. Držím palce
@erikaninka paralen môže, physiomer nosný sprej ten je na báze morskej soli a stop kašeľ ten je z bylín, z tej istej značky je aj granulovaný čaj takisto z bylín (ktoré tehotná môže) všetko toto je vhodné pre tehotné lebo sama som to donedávna riešila. Naparovať nad kamilkami, a v dm od značky kneipp kúpiť eukalyptovu sol do kúpeľa a urobiť si kúpeľ. 🙂 toto pomohlo mne, a aby som nezabudla ešte uvariť 2 cibule a z nich si dať čaj
@erikaninka ja som bola asi týždeň pred pôrodom veľmi chorá na pohotovosti mi predpísali zinnat síce to covid nebol ale tiež som príšerne kašľala preto sa malý asi vypýtala aj skôr na svet brala som paralen, dosť mi pomohol cibuľový čaj a od kašľu sirup Stodal ten som si pila ešte v pôrodnici.. a teraz pred mesiacom sme už covid mali opäť príšerný kašeľ a zas mi predpísali zinnat a už po dvoch tabletkách zrazu kašeľ úplne zmizol

@erikaninka môže ísť na Covid ambulanciu kde ju vyšetria a možno nasadia aj ATB v prípade zápalu pľúc.