icon

Covid očkovanie u tehotných žien

baska1930
4. jan 2021

Tehluky aj my sa môžme dať zaočkovať nikde to nwm nájsť.

Strana
z2
katus226
5. jan 2021

@nela6 pretoze nikto netusi, co to v tele spravi. skusky budu ukoncene az v 2023, cize do tej doby by si aj ty bola sucastou testovania 🙂 a ludia, ktori sa dobrovolne ucastnia testovania vakciny, nemaju narok na odskodne v pripade vaznych neziaducich ucinkov. pekne to maju vymyslene, nie?

zuza3210
5. jan 2021

@bambulienka25 a to je aj niečim podložene ? Čisto zo zvedavosti , nerypem lebo sama sa snažím rssp snažíme o babo a akurát dnes sa idem na to spýtať gyn. Niesom proti ockovaniu ale tiež váham že chcem byt tehotná len na druhej strane snazilka môžem byt aj rok

petkasaurus
5. jan 2021

Ja som citala, ze 3 mesiace po ockovani na Covid sa moze snazilkovat..

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
miriam_s
5. jan 2021

@bambulienka25 o tom neexistujú výskumy že to môže poškodiť... ak to niekto povedal je to nepodložené tvrdenie. Odporúčam riadiť sa tým čo informuju oficiálne úrady k tomu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lenka2710
5. jan 2021

Ja som niekde čítala, že po očkovaní sa neodporúča do dvoch mesiacov otehotnieť a ze tehotné a dojčiace by sa nemali davat očkovať

zamivana
5. jan 2021

Tehotnym ani dojciacim sa neodporúča

hanelka1
7. jan 2021

@baska1930 áno, už sa môže očkovať, zverejnili teraz nové odporúčania. Ale ja by som sa nedala V tehotenstve očkovať. Určite nie vakcínami m RNA čo máme na Slovensku, riskla by som to možno s vakcínou od Astra Zeneca ale tu my nemáme na Sk. Ale aj to len v prípade, keby som mala pľúcne ochorenie,
astmu alebo srdcové ochorenie.inak nie.

mogaa
12. jan 2021

Vie mi niekto poradiť či sa musím pred očkovaním niekde aj otestovať antigénovým testom?

Strana
z2