Črevná viróza v 35. týždni
Ahojte , no je to trosku komplikovanejšie. Bývam v spoločnej domácnosti aj s bratom a jeho deťmi ja mám jednu dcéru a som v 35tt od včera zvracaju a majú vysokú teplotu. Dcéra sa snimi hrala pravdepodobne sa možno nakazí ona aj ja .. netuším ako zabrániť tomu a ak dostanem čo to môže znamenať pre mna .. ďakujem za každú odpoved
@78marketa123 zacni uz teraz probiotikami a vit.C, kupsi fatru a zabezpec caje ,ja som mala virozu na zaciatku tehu 3 dni som bola off, babatko v pohode
@78marketa123 zacni uz teraz probiotikami a vit.C, kupsi fatru a zabezpec caje ,ja som mala virozu na zaciatku tehu 3 dni som bola off, babatko v pohode
@zabka79 vitamín som si už dala
@78marketa123 my sme mali rotavirus ale ja som bola v 6tt.. priebeh som mala taky že mi muž volal sanitku čo som už nevladala stat na nohach ked som išla vracať.. bola som dehydrovana na infuzke.. ako nebezpečné pre tehotenstvo to nieje len nepríjemné
Mala som silnu crevnu virózu v 37tt, kedze mi bolo velmi zle, zavolala som si sanitku. Hospitalizovali ma na rizikovom, rehydratovali, skontrolovali babo, nechali si ma tam par dni. O dva tyzdne sa narodila dcerka uplne v poriadku

@78marketa123 v prvom rade sa nestresuj a v ďalšom rade uvidíš aký budeš mať priebeh, intuitívne budeš vedieť vyhodnotiť, či je opodstatnenie ísť do nemocnice alebo to zvládneš doma. Zaobstaraj si čierne uhlie, môžeš zavolať Dr nech ti predpíše napr čípky proti zvracaniu 🙂