icon

Dieťa stále v podbrušku. Máte s tým skúsenosti?

viktorka100
6. nov 2010

doki mi vcera povedal,ze babo nezasahuje k mocovemu mecuru,ze sa este stale pohybuje dole v podbrusku.povedal,ze sa to upravi,ale tak mam pochybnosti..mate s tym skusenosti? je to zostupenie babatka alebo vystupenie maternice?

bibione
6. nov 2010

bud rada,ze este ta tam netlaci...potom budes lietat na wc a 5 minut 😀

burina111
6. nov 2010

bábo sa do pôrodnej polohy ukladá okolo 32tt najskôr.....u prvorodičiek je to neskôr....k tvojej otázke, či malé bruško znamená malé bábo...z vlastnej skúsenosti....nie, v žiadnom prípade....teraz pri dcere mi primár povedal, že som patologická matka a že donesiem na svet dieťa pod hmotnosť 2kg, lebo že mám malé brucho...to si môžeš pozrieť v albume, či bolo malé..podľa mňa tak akurát..malá sa narodila cez 3kg...určite to nezáleží od veľkosti brucha 🙂

susik77
6. nov 2010

mne zostupila starsia dcera az pocas porodu a mladsia tiez. je to v poriadku.

anjelicek26
6. nov 2010

Dcerka klesla az pocas porodu... este rano bolo brucho hore, vsetko zavrete... a narodila sa za 4 hodiny kontrakcii... takze... velkost bruska aj tak neukaze, ake je velke babo... pri malom som mala velikeeee a maly mal 2,5 kila... takze..

feb13
6. nov 2010

Tak nie kvoli tomu, ale podla pasu je viktorka100 v 21tt tak asi sa nejedna o zostupenie babatka ale o vystupenie maternice z malej panvy a jej rast ... podla mna sa to upravi.