Dieťa stále v podbrušku. Máte s tým skúsenosti?
doki mi vcera povedal,ze babo nezasahuje k mocovemu mecuru,ze sa este stale pohybuje dole v podbrusku.povedal,ze sa to upravi,ale tak mam pochybnosti..mate s tym skusenosti? je to zostupenie babatka alebo vystupenie maternice?
bábo sa do pôrodnej polohy ukladá okolo 32tt najskôr.....u prvorodičiek je to neskôr....k tvojej otázke, či malé bruško znamená malé bábo...z vlastnej skúsenosti....nie, v žiadnom prípade....teraz pri dcere mi primár povedal, že som patologická matka a že donesiem na svet dieťa pod hmotnosť 2kg, lebo že mám malé brucho...to si môžeš pozrieť v albume, či bolo malé..podľa mňa tak akurát..malá sa narodila cez 3kg...určite to nezáleží od veľkosti brucha 🙂
Dcerka klesla az pocas porodu... este rano bolo brucho hore, vsetko zavrete... a narodila sa za 4 hodiny kontrakcii... takze... velkost bruska aj tak neukaze, ake je velke babo... pri malom som mala velikeeee a maly mal 2,5 kila... takze..
Tak nie kvoli tomu, ale podla pasu je viktorka100 v 21tt tak asi sa nejedna o zostupenie babatka ale o vystupenie maternice z malej panvy a jej rast ... podla mna sa to upravi.

bud rada,ze este ta tam netlaci...potom budes lietat na wc a 5 minut 😀