Embryo nezodpovedá tehotenskému týždňu
Embryo nezodpovedá 7tt
Ahojte,dnes som bola na prvej kontrole u svojej OG,a vraj mi zaostáva emryjko cca o 2 týždne..predtým som bola pár dní dokonca dvakrát na pohotovosti skrz spinenie a iní doktori namerali embryo na daný týždeň,srdiečko bilo i dnes akurát ona namerala menej ako doktori na pohotovosti..som z toho jeleň
Navyše dr na pohotovosti videla hematóm ,a dnes moja dr žiadny,popravde mám strach ako to dopadne,kontrolné sono mám o 10 dní,je tu nejaká žienka ktorá to má,mala podobne?
@anonym_autor tak to je dobré znamenie, držím palce❤️ potom napíš
@mdse ďakujem 🤍
Ak srdiecko bije, tak vsetko v poriadku, co nameral 5.tyzden ci ako? To by srdiecko ani nebolo.... zvlastne cele... drzte sa...
Ak srdiecko bije, tak vsetko v poriadku, co nameral 5.tyzden ci ako? To by srdiecko ani nebolo.... zvlastne cele... drzte sa...
@anjelicek26 zhruba 5 tt,mne sa to nezdá celé,pretože dvaja doktori mi namerali úplne inak ako moja doktorka,s tým že ona žiadny hematóm nevidí,dosť ma vylakala a je dosť skeptická
Chápem že prvý trimester je 50:50 ale tie merania mi nejdú do hlavy, ďakujem 😊
z meraní si nerob ťažkú hlavu.. sono nemusí byť presné. dokonca 2 týždne odchýlka je úplne v norme.... kým bije srdiečko je to ok.
@anonym_autor buď v kľude. Vieš presne kedy si mala ovuláciu?? A všetko sa ukáže neskôr, ak bije srdiečo tak je dobre.
@anonym_autor buď v kľude. Vieš presne kedy si mala ovuláciu?? A všetko sa ukáže neskôr, ak bije srdiečo tak je dobre.
@3petka myslím že 9 júna,takže som dosť v strese😐
Tu fakt veľa záleží od prístroja. Ak ti dvaja iní doktori boli v nemocnici, tak je veľmi pravdepodobné, že tam majú lepší prístroja a vedia bábo lepšie pomerat. Preto napríklad môžu aj vidieť hematóm, ktorý tvoja dr nevidela.
@anjelicek26 ja som mala v 5tt viditeľne srdiečko takže nie je to vždy nemožné …
@3petka myslím že 9 júna,takže som dosť v strese😐
@anonym_autor aj mne nesedelo embryo k tt niečo cez dva týždne. Ani na začiatku ani na skríningoch neskôr. Stále mi prerátavali dátum pôrodu.
Mňa upokojovali, že to kvôli tomu, že mám veľmi nepravidelné cykly a neskoré ovulácie.
Maličká má dnes 4 mesiace a je krásna, šikovná, usmievavá princeznička. Tabuľkovo rastie a nič jej nechýba. Akurát celé tehotenstvo mi furt namerali o 16-17 dní menší plod.
Tu fakt veľa záleží od prístroja. Ak ti dvaja iní doktori boli v nemocnici, tak je veľmi pravdepodobné, že tam majú lepší prístroja a vedia bábo lepšie pomerat. Preto napríklad môžu aj vidieť hematóm, ktorý tvoja dr nevidela.
@bubuzu no práve mne dr na pohotovosti aj ukázala ten hematóm na obrazovke,a moja dr nič nevidela tak už fakt neviem,a mám strach že bude na kontrolnom sone,musím len počkať nijako to neovplyvnim 😐
@anonym_autor aj mne nesedelo embryo k tt niečo cez dva týždne. Ani na začiatku ani na skríningoch neskôr. Stále mi prerátavali dátum pôrodu.
Mňa upokojovali, že to kvôli tomu, že mám veľmi nepravidelné cykly a neskoré ovulácie.
Maličká má dnes 4 mesiace a je krásna, šikovná, usmievavá princeznička. Tabuľkovo rastie a nič jej nechýba. Akurát celé tehotenstvo mi furt namerali o 16-17 dní menší plod.
@tomiholjubavi gratulujem k drobcovi🤍len teda je mám cyklus pravidelný..pri druhej dcérke sme mali tiež sklz takmer dva týždne,napokon sa aj narodila malinká (47cm a 2590g)tiež to bolo na začiatku so spinenim a neskôr sa mi vyplavil hematóm,ktorý dr takisto na sone nevidela,a teraz mám opäť len strach čo ako bude i keď viem že to nemôžem nijako ovplyvniť
@anonym_autor ja som mala hematom na začiatku tehotenstva. Nasadili mi tbl, infuzie = rizikove tehotenstvo. Niekoľko razy som aj bola hospitalizovana, ale to som už mávala aj stahy maternice, takže aj kvôli tomu. A s tym "zaostavanim" vo vývine som tiež mala skúsenosti, to som si pichala Fraxiparine. Ale až po polovici tehotenstva.
Aj napriek stresom aké som ja mala počas tehotenstva, som vďaka Bohu, vydržala do konca a narodilo sa mi zdravé dieťatko. Držím palce
@anonym_autor ja som mala hematom na začiatku tehotenstva. Nasadili mi tbl, infuzie = rizikove tehotenstvo. Niekoľko razy som aj bola hospitalizovana, ale to som už mávala aj stahy maternice, takže aj kvôli tomu. A s tym "zaostavanim" vo vývine som tiež mala skúsenosti, to som si pichala Fraxiparine. Ale až po polovici tehotenstva.
Aj napriek stresom aké som ja mala počas tehotenstva, som vďaka Bohu, vydržala do konca a narodilo sa mi zdravé dieťatko. Držím palce
@anonym_812ef9 ďakujem 😊
No tak to si mala dosť náročné..
Mne nasadila progesterón,ascorutin a dycinone,to druhej dcérke som brala progesterón do ukončeného 36 tt
Pri prvej dcérke som ležala mesiac v nemocnici s panvou hore skrz krcok,a teraz to mám takto, snažím sa myslieť pozitívne
@anjelicek26 ja som mala v 5tt viditeľne srdiečko takže nie je to vždy nemožné …
@lillyd piaty tyzden je 4+ a srdiecko nabieha okolo 5+1 takze co ti ja viem... ked sa babo skorej uhniezdi (uhniezdenie 6-10.den) tak to ti riadny rozdiel spravi...
@lillyd piaty tyzden je 4+ a srdiecko nabieha okolo 5+1 takze co ti ja viem... ked sa babo skorej uhniezdi (uhniezdenie 6-10.den) tak to ti riadny rozdiel spravi...
@anjelicek26 ja poznám tt. Nie vždy je všetko tabuľkové 🙂
Ja som musela ísť k Dr hneď koli liekom na potvrdenie tehotenstva a hneď videl akciu a plod bol o pár dni väčší veľkosťou ale len na prvom sone, na ďalších už zodpovedal veľkosti presne podľa ms

@anonym_autor a dnes bilo aj srdiečko?