Gestačný vak bez plodu: Čo ďalej?
Ahojte baby,idem si k vám po radu 🙏som dnes 7+3tt…bola som v pondelok u dr,gastracny vak,zltkovy vak,všetko pekne sedelo ale nenašla dr plodik.Zobrala mi krv na hcg …streda 21.000 a dnes 26.000…zvýšilo sa len o 5.000 …dr tam už nebola.Tak ďalej nič neviem .Tak mám volať v pondelok.Nie je dobre keď sa zvýšilo len o 5.000 či ? Ja sa v tom hcg nevyznám 🙈Ukázalo sa Vám neskôr plod ?ďakujem Vám krásne 🤗
@thereisabear žiaľ nejde mi to upraviť,keď som postla príspevok,tak až v tedy som zbadala,že to nie je gramaticky dobre napísané.Stava sa ☺️
Bohuzial, ak v 8tt nie je pritomny plod a hcg iba takto minimalne stuplo, nevyzera to dobre..mrzi ma to..
Mas pravidelny cyklus?
@dejna0412 hcg nad 5tisic sa uz nezdvojnasobuje kazde dva dni. Vtedy uz rastie ovela pomalsie.ja som mala hcg v 7tt 55tis.ked mi brali krv a o nejakych 5 dni okolo 58tisic
@marticka85po ok,potešila si ma 🙏podstatne je,že hcg rastie.Tak hádam dr povie aby som prišla v utorok na kontrolu a bublinka sa ukaze.🙏tebe sa kedy bublinka ukázala ?
@dejna0412 neviem presne kedy to bolo asi okolo 5tt.
7+3 by už malo byť veru vidno aj plod. V niektorých prípadoch aj akcia srdca
Mne dr potvrdila az nejak 8+nieco
Predtym nevidela uplne jazne akciu srdca
Tu nepomôže nič iné len čakať, može to dopadnúť hocijak :/ ja mám jednu skúsenosť s nie šťastným koncom, náš dr nevidel plod v 6tt, mala som takisto len gestačný vačok, krv ukazovala veľmi vysoké hcg, aj iné príznaky tehotenstva som mala a dr povedal, že síce mám vysoké hcg, ale to len telo si myslí, že je tehotné ale bohužiaľ sa to nevyvíja a plod nebol prítomný ani na opätovnej kontrole v tom 8tt.. pri kontrole 10tt sa už aj vačok zmenšoval. Každopádne na jeden môj príbeh, je tu možno 5 ďalších, ktorým sa plod objavil, budem držať veľmi palce 🙏🏼☺️❤️
a nemala si posunutu ovulaciu?
Ahoj, nemala si posunutu ovulku? Ja som mala posunutu o tyzden, ked som prisla k dr v 6tt tak som vlastne bola len v 5tt a boli len vaky. No v 6tt uz bol aj plodik, a v 7tt aj srdiečko. Ty si už 8tt, a podla tabuliek tvoje hcg dosahuje minimalne hodnoty na tento tyždeň. Samozrejme moze sa stat ze to dobehne este. Treba len veriť že to bude ok☺️
Nie je to dobre znamenie.Prazdny gest.vak v tomto tyzdni a nizke HCG hovori jasnou recou.
Ahojte dievčatá,tak dnes som volala s dr,zajtra mám prist opäť na usg a krv…tak dúfam,že bola posunutá ovulacia a plod sa ukaze 🙏🙏🙏🙏🙏chcem sa Vám poďakovať každej jednej za vaše správy 🤗vyrovnávala som sa s tým a povedala som si čo sa ma stať ,stane sa ….mam toho extrémne veľa za sebou.Tak preto sa k tomu asi tak staviam.Zajtra Vám dám určite vedieť ako som dopadla.☺️
@dejna0412 ahojky ako si dopadla dnes?

Gestačný, nie gastračný.