Gestačný vak za týždeň nepodrástol
Mam nepravidelny cyklus, takze sa nedal spolahlivo urcit v ktorom tt prave som.
Na prvom ultrazvuku zistil velkost gestacneho vaku 9mm. O tyzden ma objednal znova a velkost bola rovnaka. A nebolo vidno ani zltkovy vacok ani plod.
Urobil mi odbery na HCG a o tyzden som objednana znova + kontrola.
Prezil si to niekto tiez? Ak to nepodrastlo, moze ist o MA?
Velmi sa bojim.
@korkova Ahoj...Ani ja ta zial nepotesim svojou skusenostou. Tiez som chodila na kontroly tyzden co tyzden a ani na zaciatku 9tt nebola ziadna zmena. Gestacny vak nenarastol a zostal prazdny ☹ Co ti povedal lekar? Drzim palce, aby to u teba vsetko dobre dopadlo.
Tiez mam podobnu skusenost. Vacok bol rovnaky, plodik a srdiecko nikde, zltkovy tam bol. Rozhodnutie v 9 tom tyzdni - kyret. Krv mi brali dva krat tyzdenne dva tyzdne. HCG rastlo, ale len mierne. Nie tak ako by malo.
@peppermint Nechcel ma strasit, ale videla som ze sa tvari nie velmi stastne. Objednal ma na dalsie odbery a kontrolny ultrazvuk znova o tyzden. Najhorsie je ze mam stale rovnake prinaky, ale bojim sa ze to nevyjde. To cakanie je najhorsie.
@korkova Viem, ako sa citis. Zial, ine nezostava iba cakat a dufat. Aj ked pravdou je, ze v uplnych zaciatkoch vyvoja to ide rychle a za tyzden mala nastat uz nejaka zmena na utz. Lekari su vascinou opatrni vo vyjadreniach. Snad to vsetko dobre dopadne.

Ahoj, áno, prežila. Už si nepamätám veľkosť gestačného vaku, ktorý som mala, ale pamätám si, že som chodila každý týždeň tri týždne v kuse na kontroly, odber krvi, sono. Bolo to dosť stresujúce. Ani mne nerástol gestačný vak, bol stále rovnaký, a po plode ani stopy. Šla som na čistenie.. keď aj HCG začalo klesať. Viem, že aj na začiatku som ho mala dosť nízke, na druhý týždeň vzrástlo, a na tretí týždeň kleslo. Držím palce. Ja som si to prežila už dvakrát.