HCG 1000 a na sone nič. Je to mimomaternicové tehu?
Ahojte, vcrea som bola u dr., brali mi krv na hcg 1.krat. Otehotnela som pred 3tt - ovulacia. HCG mam 1000, no na sone nic nenasli. Doktorka povedala ze sa jej to nepaci, ja som na pokraji zrutenia. Vyzera to na mimomaternicove. Od vcera visim na zahranicnych strankach a citam vsetko okolo toho. Nikde citam ze hcg na viditelny aspon gestacny vak je 1000, nikde pisu 1100, niekde 1500. Nestalo sa to niektorej, alebo ste o niekom nepoculi, ze by to nemuselo byt mimomaternicove? Vo stvrtok idem na kontrolnu krv a sono a tam sa to rozhodne. Som zufala a uz neviem na koho sa mam obratit...
@cillamilla11 akoze ovulaciu moze niekto mat aj pocas ms alebo tesne po ??
@monika2712 akoze ovulaciu moze niekto mat aj pocas ms alebo tesne po ??
@cillamilla11 tak pocas ms sa stava velmi zriedkavo, skor tesne po ms si ju mohla mat, a prvy test ti vysiel pozitivny uz 21.8.? akoze je to troska skoro, to si mala mat akurat tak ovulku.
@monika2712 ano prvy test bol jemne pozitivny uz 21.8 a nato tyzden mi merali hcg 1110
@cillamilla11 nuz nic ine ti neostava iba cakat.. pokial nemas silne bolesti v podbrusku a nekrvacas, tak by to teoreticky malo byt OK.. neda sa dopredu nic predpovedat.. uvidis ako to pojde dalje, ci bude hcg stupat, a ci sa bude dutinka zvacsovat.
Mne pri 1300hcg ani nerobili sono, lebo ze aj tak ňic neuvidi, az o tyzden neskor... Tak hlavu hore, neboj nic, dobre bude!!! 😉
@cillamilla11 Ahoj , ako si dopadla ? som na tom podobne v pondelok idem na sono
@bozenkad27 Ahoj , u teba to ako dopadlo ?, mam hcg 2109 a stale na sone nic nieje vidno som v 5 tt
@nicoll375 velmi dobre, mala ma 4 roky 🙂
@nicoll375 Ahoj.Ja som mala tiež hcg už 22530 a stale nič nevideli.Tak som v decembri skončila operaciou robili mi kyretaž aj laparoskopiu a zobrali mi pravy vajcovod.A ty si nakoniec ako dopadla? Lebo neviem či stači trojmesačna pauza? Ale vrim,že u Teba to dopadlo lepšie ako mne
Prosim vas je mozne ked som mala 1.3 spon.potrat a nebola som na vysetreni koncom aprila som mala mz a 13.5 som zacala mat silny hnedy vytok s krcami je casovo realne aby som otehotnela?
Na ultrazvuku nebolo vidiet nic test bol pozitivny a hcg som mala 923 o tri dni mi stuplo na 1040... Kvoli tomu ze som v marci potratila a nebola som na vtcisteni
Na vycisteni poslali ma na kyretaz ktoru som 15minut pred zakrokom odmietla lebo si neboli isty ci su to pozostatky s potratu.ak som tehotna ale som len na zaciatku plod este nevidia...ako ma mohol poslat na kyretaz ked si nebol isty doktor bral do uvahy len 2 moznosti pozostatky s potratu alebo mimomaternicove tehu...

@monika2712 nemam nic z toho 🙂 tak duuuufam stale ...