icon

Hematóm a krvácanie

janlucka
29. jún 2017

Ahojte. V utorok som bola u svojej doktorky na kontrole , som v 8tt a zistila mi drobný hematóm a ihneď po vyšetrení som začala krvácať. Nasadila mi progesterón s tým, že ak budem krvácať veľa mám ísť na pohotovosť. Nakoľko sa mi ešte v utorok večer zdalo že krvácam o niečo viac,vybrala som sa teda na pohotovosť. Lekár mi tam spravil znova kompletné vyšetrenie a povedal že bábo je v poriadku a že to krvácanie môže byť už len špinenie z hematomu ktorý sa podľa všetkého vyplavuje pretože sa mu zdá byť menší ako ráno udala pani doktorka na kontrole. No zabudla som sa ho spýtať koľko také krvácanie môže trvať. Krvácam od utorka stále,niekedy menej a niekedy viac. Máte niektorá s týmto skúsenosť? Veľmi sa bojím aby to červík nevzdal

Strana
z2
fidorkadoris
18. nov 2017

@lenkaam_1 tak to sa veelmi teším, bojím sa, že som na tom podobne so správaním hematomu a je super mať takúto nádej: ) ďakujem!!!
A setrila si sa aj potom 27?
A dovtedy si len ležala?
Celkovo si mala 2 silné krvacania?

mimiqa
18. nov 2017

@jankaga som po ivf...streda stvrtok krv aj take dakedy malinke kusky..vcera nic..dnes doi
Obeda..testy mam dobre stale dve ciarky..v pondelok idem na hcg....tak nerozumiem co to je

pulciatko
18. nov 2017

Ja som sa s hematomom v 8tt dostala na 9 dni do nemocnice... A nezmensoval sa ... Len sa stabilizoval... Takze som mala prisni kludovy rezim 2 mesiace....o dva mesiaace ho uz nevideli... Krvacala som dokonca na dva krat a spinila stale este viac ako tyzden potom... Kym nie je ta krv cerstva a vela... Len sa vyplavuje hematom mi povedali.... Moj drobcek to skoro nedal lebo mne sa tak rychlo nezmensoval a hematom bol vacsi ako on... A dobojoval to ... Cakame ze sa vypyta kazdym dnom.... Takze len kludovy rezim a mysli pozitivne 😊😊😊😊

mimiqa
18. nov 2017

@pulciatko super ze zmizol......ja neviem preco krvacam vobec...ach toto su stresy

pulciatko
18. nov 2017

@mimiqa hlavne nestresuj... Viem ze sa to lahko hovori... Je to cerstva krv? .... Lebo ak nie... Len sa cistis... Viem ake to je... O prve dom prisla a pri tomto hned od zaciatku nemocnica s krvacanim.... Myslii ako budes kocikovat... 😊😊😊 A zmizol az po 2 mesiacoch... Zo xaciatku sa ani nezmensoval ako tebe...

jankaga
18. nov 2017

@mimiqa ja som nala vraj henatim. Od 3.mesiaca som krvacala stale, vychadzali zo mna velke zrazeniny dokonca. Vraj hematom. Podlamna doktori sami nevedia. Krvacala som az do ca 20tyzdna.

pulciatko
18. nov 2017

@mimiqa juuuj prepaaac pomylila som si ta s autorkou!!!! Trapas... Prepaaaac....
Ja som trosku spinila krv este skor ako videli hematom.... Ale to ze nestresuj plati... Babo to citi.. s tymto som bola uz od zaciatku na pohotovosti 2 krat a na to uz nemocka...

mimiqa
18. nov 2017

@jankaga uff som zvedava co to je..ja neviem vobec

mimiqa
18. nov 2017

@pulciatko snazim ziaden stres..ach

jankaga
18. nov 2017

@mimiqa nechaj to na osud. Ziaden stres. Ked ma niekto potratit potrati,moze sa aj "na hlavu postavit" ked nie nie. Vela stasticka🍀

pulciatko
18. nov 2017

@mimiqa drziiiim palce... Ver mi ze viem ake to je... verim ze to bude mat stastny koniec... 😊

mimiqa
18. nov 2017

@pulciatko dakujem 😘

lenkaam_1
18. nov 2017

@mimiqa presne cele tehotenstvo v strehu co kde sa stane....ale oplatilo sa

lenkaam_1
18. nov 2017

@fidorkadoris celkovo som mala 3 silne krvacania ale to boli take ze silnejsie ako bezna menstruacia jasnocervena krv + sla zo mna aj zrazena krv o velkosti palca....od zacuatku tehotenstva som bola pn...setrila so sa cele tehotenstvo ale vyslovene ze lezala som ked bolo krvacanie + cca 3 dn vzdy po nom....
Dolezita je psychika....musis ostat v klude...ja som si hned pri prvom krvCani povedala ze a co nech to krvaca ja drobca donosim a basta....a podarilo sa...snazila som sa nemyslet na zle...nie vzdy to slo ale va sinu caxu ano....

fidorkadoris
19. nov 2017

@lenkaam_1 ďakujem lenka ešte raz, krvacania mám obdobné, dúfam, že toto je posledné a budem veriť a vizualizovat si drobca prichyteneho a prosperujuceho 😜

jankaga
19. nov 2017

Baby zo mna padali zrazeniny velke ako dlan a mam sikovneho azdraveho drobca, tak nestresujte a oddychujte☺️

lenkaam_1
19. nov 2017

@fidorkadoris tak veru v zaciatkoch ten uplne prvy hemarom bol 10*7, cm maly mal 1.2cm.... Naozaj mysli len na dobre...drzim vam obom palce 🙂

mt22
19. nov 2017

@mimiqa ahoj...mne sa robili hematomy takmer cele tehu...jeden zmyzol, dalsi sa urobil....takze som krvacala s prestavkami takmer cele tehotenststvo..a zvladli sme to 🙂.....dr ma upozornoval na to ze krvacanie sa moze zhorsovat v case kedy mi normalne vychadza menstruacia a naozaj tak bolo...treba sa len sledovat...ak bud krv tmava je to ok ak jasna je zle...

mimiqa
19. nov 2017

@lenkaam_1 verim ze sa oplatilo 👶...no ja neviem ci mam hematom vobec..neviem si vysvetlit moje krvacanie..testy mam dobre na dve ciarky az zajtra na krv a sup na ultrazvuk

mimiqa
19. nov 2017

@mt22 bolo by lepsie keby neexzistoval hematom...a vsetko bolo dobre.....lezim lezim....uz 5 dni radsej..max wc a ze sa najem.....aj toto je na nervy..som neposed

red_cat
19. nov 2017

Baby tiez vas povzbudim🙂 mala som 3 mesiace na zaciatku tehotenstva velky plastovy hematom pozdlz maternice a keby praskol, tak by so sebou pravdepodobne strhol aj plod. Tie 3 mesiace som musela poctivo lezat a doktorka ma uz ani potom nevratila z PN spat do prace. Ale som za to velmi vdacna lebo momentalne sme to dotiahli az do 40tt🙂 tak uz len cakame kedy sa drobec vypyta na svet

fidorkadoris
19. nov 2017

@red_cat ďakujeme za povzbudenie! a nech ti to dobre dopadne: )

mimiqa
19. nov 2017

@red_cat dakujeme moja....aa superrrr....potom vela boztekov 👶

siklsi
15. nov 2019

@lenkaam_1 môžem sa spýtať- to následné dlhodobé špinenie znamenalo že hematóm sa vyplavoval?? 🙂 Ďakujem 🙂

zuzi654
7. apr 2025

@aspinka ako sa dá čistiť sama?

Strana
z2