icon

Hematóm v 6. týždni

20. sep 2021

Ahojte prosim Vas zacala som spinit (vzdy pp wc ked sa utriem som mala krv .. ) pri prvom sa nic take nemala .. bola som u doktora a velkost pisal 6x2 9mm je to velke? Hned mi ppvedal ze mozem potratit.. babetko s akciou srdiecka bolo vidno 🙂

borka168
20. sep 2021

Ahoj riziko je vždy v takom skorom týždni tehotenstva. Hlavne ak je hematon väčší ako plod. Dali ti aj nejaké lieky? Treba kľudový režim

autor
20. sep 2021

Ano mam ascorutin 3x2 tabletky a duphaston 2x 1 denne.. no len pri mojej 2.5 rocnej kludovy rezim aai tazko 😪

deti95060810
20. sep 2021

tiež som mala ale pri 8 tt... masívne krvácanie sa mi opakovalo 3 krát.... Chce to kľudový réžim.

venusa85
20. sep 2021

Ja som tiez mala na zaciatku, bola som v nemoc.na 4 dni na infuziach+ duphaston takmer do konca. To sme vydrzali, ale cele tehot.som mala ine komplikacie a často som bola v nemocnici. Rodila som po termíne, akutnou sekciu. Drzim palce

autor
20. sep 2021

Takze hematom ma 9mm takze je vecsi ako plod 😭

borka168
20. sep 2021

A nemáš niekoho kto by ti teraz s malou pomohol?Držím palce 🍀

blska22
20. sep 2021

Tiež som mala hematom v takejto veľkosti, aj v prvom aj v druhom tehotenstve. Pri prvej som si dopriala kludovy režim, pri druhom to už neslo keďže dcérka mala v tom čase rok a 7 mesiacov... všetko som robila, aj som ju nosila na rukách keď sa pýtala, dokonca aj dojčila v tom čase ešte. Vstrebal sa 🙏🏻Včera som začala 35.tyzdeň tohto druhého tehotenstva.
Držím palce, ver že bude dobre 😘

malinoismum
20. sep 2021

No ja som počúvala hlavne lekára… vkladala som utrogestan a neriešila na fóre 🙂

domka222
20. sep 2021

Tiež som mala hematóm. Žiadny kľudový režim. Normálne som chodila do práce. Syn má už skoro dva roky 🙂

hederamonstera
20. sep 2021

aj ja som mala hematom, vstrebal sa 🙂 hlavne klud a snaz sa verit svojmu telu a babatku 🙂 drzim palce.

zuzi0911
20. sep 2021

Aj ja som mala hematom...8mm vstreval sa za 2týždne . No ja som iba ležala....

queen_el
20. sep 2021

Vobec nemusis potratit, riziko tam sice je ale vacsinou sa hematom vstreba. Aj ja som mala v takom tyzdni.