icon

Hematóm v prvom trimestri: čo robiť?

gabriela198
4. mar 2024

Ahojte som tehotná v 10/6tt pred tým som mala veľký hematón v rozmedzí 6×5mm bola som bc nemocnici pre krvácanie. V sobotu som začala krvácať s tým že má zobrala zachranka a za ten čas som vymenila vložky asi 2 a od soboty noci som len spinila a teraz sem tam spinim a hematón mám vo veľkosti 1,8×1 ale skúsim sa zajtra opýtať či má pustia domou na vizite tak uvidím je tam toho minimum už len čo je lepšie aby sa pokus vyplavilo lebo naraz to nepôjde to urcite viem

martaatram
7. mar 2024

@gabriela198 ja som koli hematomu musela lezat mesiac s hore nohami kym sa vyplavil.. takze hlavne kludovy rezim …aby nahodou krvacanie nestrhlo aj plod . Pustili ta domov ?

gabriela198
autor
8. mar 2024

@martaatram áno pustili má domou najprv som tam ležala tri týždne ale hematón bol dosť veľký a teraz som doma a po celé dni ležím akurát len na wc kúpeľňa a kuchyňa najesť sa a ľahnúť si teraz som v 11tt a zvládam to zatiaľ a ty si v ktorom týždni a či si doma a čo máš ešte ten hematón a jaký veľký

martaatram
8. mar 2024

@gabriela198 ja som ho mala v 8 tt … lezala som mesiac… a terza lezi vedla mna uzlik štastia

gabriela198
autor
10. mar 2024

@martaatram a ako dlho ste este potom doma ležali malý ste nariadený kludovy režim do ktorého mesiaca

martaatram
10. mar 2024

@gabriela198 mesiac som mala lezat doma s hore nohami koli hematomu aby sa vstrebal…potom som lezala dalsie 3 ale nie koli hematomu …