icon

Herpes v tehu

mon1806
7. feb 2022

Mávate v tehotenstve herpesy ? Ja už mám tretí v 30 TT a už mám strach aby čosi babu nebolo .....mala som aj nejaké zle hodnoty v krvi vyšlo mi blbosti na serologii tak mám dosť strach

roni93
7. feb 2022

@mon1806 ja som mala počas gravidity asi 3-4x herpes a malá je úplne v poriadku.

luci_ba
7. feb 2022

@mon1806 mala som pocad6 tehu asi dva krát, bolo to ok

travelllerka
7. feb 2022

Ja mám herpes už asi 10ty krát, som 24tt. Najnebezpečnejši je v prvom trimestri. Známa tak mala a aj sa jej narodilo dievčatko s razstepom, aj jej povedali, že môže to byť príčina. Akýkoľvek vírus v prvom trimestri je nebezpečný. Ale väčšina detičiek sa aj tak rodí zdravych, je to lotéria, trápiť sa tým nemá zmysel.

mon1806
autor
7. feb 2022

@travelllerka ja som bola aj na morfologii v 20 TT a všetko ok , ale teraz ma to nejako zneistilo v 30 TT lebo mi brali aj krv tam mi vyšli debilina reaktívne poslali ma na kožné na odber krvi robili mi serologicke vysetrenie a čakám na výsledky a už mám nervy na drans

luc308
7. feb 2022

@mon1806 ahoj, ja trpim herpesmi od decka, pri prvom tehu som grcala cca 7 mesiacov, takze som mala herpesy, s mozno dvojtyzdnovymi prestavkami, stale…syn je uplne ok 😊 teraz, pri druhom som ich tiez mala hned od zaciatku a podla sona je druhy tiez v poriadku 😊