icon

Hnedý hlien v tehotenstve: Kedy ísť na pohotovosť?

slniecko_2919
Dnes o 19:21

Ahojte. Dnes ráno som mala probem na wc so zapchou, potom som šla na prechádzku. A odvtedy som k večeru mala - ani nie špinenie- ale len akokeby bledo a tmavo hnedý hlien asi tak 2-3x na wc malo to zhruba 1cm, a pri sprche sa mi stalo že vyšla jedna tmavohneda akokeby vlásočnica. Mala to niektorá podobne?
Beriem ascorutin 3x1 lebo 2 týždne dozadu som mala bledoruzove špinenie.
Neviem či hneď ísť na pohotovosť ( kde nie vždy sú príjemný 😔) alebo čakať na pondelok lekárke. Lebo nemám to stále a lekárka mi často tvrdí že takéto aj špinenie hnedé je OK.

anonym_6cc9e4
Dnes o 19:39

Ahoj, ja by som išla na pohotovosť. Mala som to podobne, len hnedé “spinenie” ale len sem tam po utreti (dr že je to normálne) no na kontrole sa zistil zamlčaný potrat (čo nemusí byt tvoj prípad), druhé tehotenstvo od 8 do 13tt každý druhý deň extrémne krvácanie- mala ma 2r a je úplne zdravá ☺️ 3 tehotenstvo (aktuálne) pár krát spinenie, 1x krvácanie - som 24tt a babo je úplne ok 🙏
Mne na pohotovosti povedali že každé spinenie a krvácanie treba dať skontrolovat, takže za mňa ísť aj za cenu nepríjemnej dr/sestriciek.

ar3m1s
Dnes o 19:39

@slniecko_2919 mne sa stalo v 18.tt ze som mala hnede spinenie a doktor mi povedal na pohotvosti ale aj moja gynekologicka to spominala ze spinenie moze byt aj z toho ze silnejsie zatlacite na velkej 😄 ze skratka praskne nejaka vlasocbica v tele alebo co ktora pusti trosku krvi. Ze v tehu sa to stava

slniecko_2919
autor
Dnes o 19:48
@ar3m1s

@slniecko_2919 mne sa stalo v 18.tt ze som mala hnede spinenie a doktor mi povedal na pohotvosti ale aj moja gynekologicka to spominala ze spinenie moze byt aj z toho ze silnejsie zatlacite na velkej 😄 ze skratka praskne nejaka vlasocbica v tele alebo co ktora pusti trosku krvi. Ze v tehu sa to stava

@ar3m1s je to možné lebo už mi začína zápcha v tehu a teda bolo to nic moc ráno na wc trochu trápenie 😁 teraz už našťastie to nemám . Klop klop 🙈

anonym_ef6ff4
Dnes o 20:10

hnedé krvácanie je relatívne ok.