icon

Mali ste bledo hnedé spinenie v 4-5 týždni tehotenstva?

Včera o 17:41

Ahojte mali ste niektorá bledo hnedé spinenie v 4-5tt? A nakoniec bolo všetko ok?

linda15
Včera o 18:18

Ahoj, ja som mala špinenie v prvých týždňoch, ale nepamätám si to úplne presne, ale mala som predpísaný progesteron ,ktorý sa postupne vysadil a všetko bolo v poriadku 🙂 dokonca v den ked mi vysiel pozitívny test tak sa mi objavilo mierne krvacanie ...tiež som mala stres, ale mysli pozitívne a prajem ti nech všetko ide bez problémov

autor
Včera o 18:42
@linda15

Ahoj, ja som mala špinenie v prvých týždňoch, ale nepamätám si to úplne presne, ale mala som predpísaný progesteron ,ktorý sa postupne vysadil a všetko bolo v poriadku 🙂 dokonca v den ked mi vysiel pozitívny test tak sa mi objavilo mierne krvacanie ...tiež som mala stres, ale mysli pozitívne a prajem ti nech všetko ide bez problémov

@linda15 testy vyzerajú okej, skúsim zavolať dr :/

linda15
Včera o 19:20
@anonym_autor

@linda15 testy vyzerajú okej, skúsim zavolať dr :/

@anonym_autor testy máš pekné, mala som taký istý. Určite zavolaj čím skôr aj keď na sone nebude asi ešte nič vidno. To špinenie máš stále iba slabé?

anonym_189ff8
Včera o 19:26

@anonym_autor mala som taky hlien tmavo hnedy aj slabo ruzovy v case ked som mala dostat ms uz som si myslela ze jeto koniec ale do konca tehotenstva som bola ako tak ok. Doktorka ma vtedy upokojovala ze je to normalne. Tak vam budeme drzat paste ✊

marianarem
Včera o 19:45

@anonym_autor No ja som mala v 5tt aj normalne krvacanie, uz som si myslela, ze je koniec, ale nebol. Spinenie sa potom objavilo este niekolkokrat, hlavne v prvom trimestri a nieco tusim aj v druhom. Takze moze byt vsetko ok.

kendra73
Včera o 21:18

@anonym_autor mala som kolo 5.tt,bol mi nasadeny duphaston,plus ascorutin.Vsetko bolo ok,no v 29.tt prislo krvacanie,pohotovost,magnezko,znova nasadeny duphaston,prisny kludovy rezim (nebola som hospitalizovana).Nakoniec som prenasala 14 dni 😅.Syn ma cochvila 10 rokov.

niqua
Dnes o 03:14

@anonym_autor ano ;)

autor
Dnes o 05:00

Ďakujem dievčatá ❤️🩷

anonym_5c4ac2
Dnes o 13:29

@anonym_autor ja som mala špinenie do 12tt. Dnes som už v 13tt a všetko je v poriadku 🍀