Hnedý výtok a fyzická námaha na začiatku tehotenstva
Zatiaľ takto anonymne kým to nemám potvrdené. Budúci týždeň budem 6.tt a mám ísť ku gyn na USG.
Mám trochu náročnú prácu, vkuse v pohybe behám "lietam". Ťažké bremená nemám. Ale začalo mi včera hnedé spinenie občas. Doktorovi to budúci týždeň poviem, no ale pokiaľ to nie je čerstvá krv tak sa nechystám na pohotovosť.
Bojím sa že prídu nevoľnosti a nebudem to zvládať. Trochu už cítim pachy a so žaludkom som opatrná lebo je tam trochu citlivosť na pachy a na to čo zjem. Čiže nemôžem teraz veľké porcie, nemôžem byť hladná, sladké nemôžem iba trochu.
Chcem pracovať vo najdlhšie len sa chcem spýtať že kedy prišiel u vás ten zlom že ste už ostali doma?
Myslíte že ten hnedý výtok môže byť z námahy? Nechcem stresovať ale trochu stresujem aby sa nestalo že zo dňa na deň budem krvácať alebo nejaké komplikácie. Inak som v práci spokojná. Baví ma to aj dobry kolektív. Zatiaľ som nikomu nič nepovedala.
Prve tehu horko tazko som dala do.7tt tam mi bolo od začiatku zle tak 2 3 tyzdne som potahla
Teraz druhe v 5tt spinenie som mala potom v 7tt vpraci riadne krvacanie co som myslela ze som uz potratila odvtedy kludovy rezim som mala a uz som nenastúpila.do práce aj ked som mala.v plane....som 25tt momentálne potom som este raz zakrvacala asi v 16tt uz nepamätám....ale ano do 12tt je kriticky ak mate narocnu prácu skuste sa porozprávať s lekarom ....poprípade aj s nadriadenim ak vychádzatw v pohode aj ked oficiálne nemusite oznamit ;) .....
Druhe tehu negrcala som ale bolo mi ťažko a hroooozna unava kedze mame starsie dieta takze z a do skoly som musela riešiť sama odvoz
Zlom.prisiel teraz okolo 8tt do vtedy som ani nevedela ze som tehotna (pocitovo) 😇
Zlom prišiel v 6tt začala som vracať skončila na infúziách a doprace už som nenastúpila… momentálne som 32tt už poberám od dnes materskú… mala som ťažkú prácu aj dvíhanie aj behanie stále na nohách.
@lilenka141 presne toho sa bojím že mi to o pár dní začne. Viem že môže a nemusí. Z tehotenstva sa veľmi teším ale ešte chcem pracovať. Možno predbieham udalosti ale radšej chcem byť pripravená na všetko.
Prve tehu horko tazko som dala do.7tt tam mi bolo od začiatku zle tak 2 3 tyzdne som potahla
Teraz druhe v 5tt spinenie som mala potom v 7tt vpraci riadne krvacanie co som myslela ze som uz potratila odvtedy kludovy rezim som mala a uz som nenastúpila.do práce aj ked som mala.v plane....som 25tt momentálne potom som este raz zakrvacala asi v 16tt uz nepamätám....ale ano do 12tt je kriticky ak mate narocnu prácu skuste sa porozprávať s lekarom ....poprípade aj s nadriadenim ak vychádzatw v pohode aj ked oficiálne nemusite oznamit ;) .....
Druhe tehu negrcala som ale bolo mi ťažko a hroooozna unava kedze mame starsie dieta takze z a do skoly som musela riešiť sama odvoz
Zlom.prisiel teraz okolo 8tt do vtedy som ani nevedela ze som tehotna (pocitovo) 😇
@zuzkaa1991 presne, to si nevybwrirme ako nám bude. Moje prvé tehotenstvo bolo celkom fajn iba trochu dvihnúť žalúdok. Druhé tehotenstvo som znášala ťažšie lebo bolo mi nevoľno a aj keď som nezvracala tak mi nadriadeny vtedy odporučil PN od 4 mesiaca tehotenstva lebo zaspavala som v práci a bola som precitlivena veľmi.
Spinenie môže byt aj hematom cize urcite by som isla bud na pohotovost alebo k dr . ...
Ja by som to špinenie nepodceňovala...je jedno že to nie je čerstvá červená krv
Aj hnedá, ružová, bledohnedá môže znamenať niečo zlé ..
A čo sa týka nevoľností u mňa to bolo že od 6tt mi bývalo každé ráno ťažko aj 2h som nedozakala jesť, piť, ledva som vstala z postele taká som bola slabá..potom slabosť prešla ale nevoľno mi bolo celý deň
A od 7tt som začala pravidelne vracať až pekne do do 17tt
Ja by som to špinenie nepodceňovala...je jedno že to nie je čerstvá červená krv
Aj hnedá, ružová, bledohnedá môže znamenať niečo zlé ..
A čo sa týka nevoľností u mňa to bolo že od 6tt mi bývalo každé ráno ťažko aj 2h som nedozakala jesť, piť, ledva som vstala z postele taká som bola slabá..potom slabosť prešla ale nevoľno mi bolo celý deň
A od 7tt som začala pravidelne vracať až pekne do do 17tt
@nika_val a chodila si do práce do kedy? Mala si ťažkú prácu? Ako si to zvládala?
S tým spinenim si dám povedať a zájdem k lekárovi radšej
Ja som na home Office takže toto pre mňa problém nebol. Ten týždeň keď mi bolo ťažko neviem ako by som dávala keby musím chodiť do práce ale potom keď som začala vracať tak to bolo viac menej okej pretože akonáhle som sa vyvracala zvyšok dňa bolo dobre 🙈😁
Ja som na home Office takže toto pre mňa problém nebol. Ten týždeň keď mi bolo ťažko neviem ako by som dávala keby musím chodiť do práce ale potom keď som začala vracať tak to bolo viac menej okej pretože akonáhle som sa vyvracala zvyšok dňa bolo dobre 🙈😁
@nika_val no tak takto sa to dá na HO. Ale to vracanie nič príjemné. Zvláštne ze zvyšok dňa pokoj
Pri prvom tehotenstve som pracovala až do 32.tyzdna. Praca fyzicky nenáročná, ale tiež veľa na nohách + infekčné prostredie. Potom štvrté tehotenstvo do cca 25.tyzdna, ale preto že boli prázdniny, tak som už ostala doma so staršími deťmi
Pri prvom tehotenstve som pracovala až do 32.tyzdna. Praca fyzicky nenáročná, ale tiež veľa na nohách + infekčné prostredie. Potom štvrté tehotenstvo do cca 25.tyzdna, ale preto že boli prázdniny, tak som už ostala doma so staršími deťmi
@glade22 ja by som tiež chcela pracovať čím dlhšie. Uvidím do kedy to pôjde.
Zatiaľ mi dal doktor liek na močové cesty lebo už skoro dva mesiace to riešim, medzitým som otehotnela a riešim to ďalej. Dva dni dobre a zase cítim močové cesty. Hnedý výtok pri utretí pretrváva rovnako. Uvidíme o tri dni idem na USG pozrieť činnosť srdca a tak uvidíme.
Tak už len dodám že prišlo krvácanie, kŕče a na pohotovosti už nebolo vidieť žiaden plod. A teraz mám akoby menštruáciu

Zlom prišiel v 6tt začala som vracať skončila na infúziách a doprace už som nenastúpila… momentálne som 32tt už poberám od dnes materskú… mala som ťažkú prácu aj dvíhanie aj behanie stále na nohách.