Hrozí mi predčasný pôrod v 29. týždni?
Ahojte, som v 29tt. A pri hospitalizácii ( silna anemia, cukrovka-nizky cukor velmi, odpadnutie) mi zistili ze mam krcok 2cm. Posledne 3 dni citim babo velmi nízko. Priam citim ako mi tlačí uplne dole. Tvrdne mi brucho a mam take menštruačné kŕče niekoľko krát za den. Mam tlaky tam dole neskutocne aj na konečník aj tam dole. Myslíte že mozem porodiť predčasne? Ci je to normalne uz v tomto týždni? Samozrejme ze na rizikovej ambulancii to spomeniem, mam ju zajtra. Len ma zaujímajú aj vaše skúsenosti.
nie je to vôbec normálne. určite spomenuť lekárovi - ak si ešte v nemocnici,
ak si doma - ísť na pohotovosť.
mala som presne okolo tohto tyzdna krcok 1,5cm a naliehajucu hlavicku v klenbach, ale nasadili mi progesteron 200mg rano a vecer a guajacuran 2x denne a podarilo sa maleho udrzat, dokonca mu hlavicka aj zacala opat "plavat." Tiez som mala tomto obdobi problem sa uz hybat, soferovat... a samozrejme obrovsky strach. Urcite to prosim spomen lekarovi, pripadne pohotovost... a kludovy rezim. Velmi drzim palce!
Súhlasím s babami
Nepodcenuj to lebo nieje to bežné
Ak si doma,tak ja by som išla na pohotovosť
Držím palce
Normálne donosene dieťa je od 38tt, takze áno, tebe hrozí predčasný pôrod
Zajtra povedz doktorke, pocitaj že tá môže poslať aj na hospitalizáciu
Normálne donosene dieťa je od 38tt, takze áno, tebe hrozí predčasný pôrod
Zajtra povedz doktorke, pocitaj že tá môže poslať aj na hospitalizáciu
@anonym_cff655 ja už by som sedela na pohotovosti. Do zajtra je ďaleko v jej prípade.
@anonym_autor už si mala byt na pohotovosti dávno
@anonym_autor ja som mala prísny ležiaci režim či ako sa to volá, hrozilo mi v 30 týždni, tiež bol nízko. Treba veľa oddychovať, nechodiť do práce!!! Je to vážne. Trošku aj cvičiť potom môžeš. Dieťa sa upravilo po čase.

@anonym_autor tak uplne normálne to samozrejme nie je a ano hrozí predčasný pôrod....ak to bude zlé, tak sa priprav na hospitalizáciu.....