Individ liek v tehotenstve
Máte niekto skúsenost s vyrábaným liečivým pripravkom Individ v tehotenstve
@simsalabim totiž dr mi nevysvetlil čo je to za liek, len mi povedal ze mi toto už pomôže, keďže mám dáky zapal, mam pozitívne tt testy dr ma dovolenku tak neviem či si to vkladať alebo nie, preto píšem či nemá náhodou niekto skúsenosti, aby som náhodou neuškodila bábätku. Dr sa vyjadril že je ten zápal dosť škaredy tak aj tak sa bojím že ak si to nebudem vkladať uškodí asi ten zápal 😕
@lolinazara Lekar vie, co ti predpisal - o tehotenstve si mu povedala, ci? Nelieceny zapal vie vyvolat potrat.
@simsalabim nevie keďže som to zistila aj ja len teraz s tt testu.
Individualny pripravovaný liek je liek pripravovany priamo v lekárni. Nikto z nás ti nepovie čo to je za liek keďže nevieme z čoho sa skladá. Chod zajtra do lekárne, kde ti ho pripravovali a tam ti už povedia ci ho môžeš v tehotenstve. Zápal v tehotenstve a ešte po gyn.stranke nieje sranda.
@lolinazara este mas moznost v lekarni zistit, co ti predpisal a zavolat zastupujucemu dr. To ale potrebujes vediet aj diagnozu, nie iba "zapal". Alebo ist k tomu zastupujucemu na vysetrenie.

@lolinazara To nie je seriovo vyrabany liek. Toto je liek, co ti podla predpisu vyrobia v lekarni, predpokladam, ze vaginalne globule, kde v predpisanom pomere od gynekologa zmiesaju ucinnu a pomocne latky a vytvaruju globule. Individ je skratka pre individualne vyrabane liecivo.