Môže sa užívať v tehotenstve Vitamarín?

snehulienka82
2. feb 2015

Ahojte, zaujimalo by ma, ci mate skusenosti s uzivanim vitamarinu v tehotenstve. Viac info o pripravku najdete tu: http://www.energy.sk/sk/menu_x1153x.asp
Je tam o.i. uvedene, ze je veľmi vhodný na prípravu tela na plánované tehotenstvo a pozitívne ovplyvňuje vývoj plodu a pomáha udržať tehotenstvo, ale ma niekto realnu skusenost? Dakujem vopred za odpovede!

evittam
2. feb 2015

Prečo sa nespýtaš svojho gynekológa.?! Inak môj názor na tieto prípravky - zbytočne vyhodené peniaze, je to len marketingový ťah farmafiriem. Ak máš otehotnieť, tak otehotnieš aj bez toho - ale to asi vieš. A ak si normálna zdravá žena, tak treba papať vitamíny a minerály z prírody - ovocie,zelenina,kvalitné mäso,....a nie umelé chemické svinstvá.

klementinnka
1. mar 2016

Milá evittam, nedá mi nereagovať na tvoju odpoveď. Viditeľne nevieš o čom píšeš. Skús si niečo naštudovať o týchto prípravkoch a zároveň o kvalitných potravinách dnešnej doby. Sú vôbec také? Myslíš kvalitné kuracie, bravčové, hovädzie...atď, ktoré sa predáva pod značkou bio a v skutočnosti sú zvieratká kŕmené hormónmi a sám Boh vie, čím všetkým ešte . Ovocie a zelenina detto. Ani keby si chovala tieto zvieratá a pestovala plodiny sama doma, nie je možné aby boli v bio kvalite. Doba v ktorej žijeme to jednoducho neumožňuje...ale to je na dlho. Zem na Slovensku má z potrebných 52 vitamínov a minerálov len 4, ostatné treba dopĺňať.
Odkaz pre snehulienka82. Ak užívaš prípravky z tejto značky, určite vieš, že sa dá nakontaktovať na tým Dr., ktorý pre túto firmu pracujú, polož im svoju otázku a o pár dní máš odpoveď. Sama Vitamarín užívam a v príbalovom letáku je písané, že je vhodný pred plánovaným otehotnením a v poslednom trimestri je veľmi osožný pre správny vývin mozgu dieťatka a predchádzaniu popôrodnej depresie matky.
Držím pršteky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre