Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@kikaneu no fiha! tak pekne ta dopichali...pozeram temu, lebo tiez si picham teraz fraxip. a to uz pri druhom tehu, prvy krat sa mi urobila hrca a modrina, male hrcky neberiem do uvahy to hned zmizlo, ale toto je ako keby som sa udrela a uz som sa zlakla ! fu ale vidim, ze to je ok, tak mi to hadam zmizne...picha manzel? tak klobuk dolu, ja by som ho nenechala a navyse ani nie je doma takze sama...
@iju mne to presne zistili tiez vdaka sestre, nejaku genticku poruchu....dr ma potesila pri otazke, ci neexistuje nieco ine ako inj ... povedala - mozete byt rada, ze je to takto, niekedy ostavali zeny v nemocnici cele tehu...takze sa tesim ze mozem byt doma...
fraxiku zdar !!! 😀 😝
@doska mala som hrozné ruky, ale už zmizli modriny aj hrčky...už je dobre 🙂 hej, manžel je zdatný pichač 😀 na bruchu som hrčku ešte nemala 🙂 takže som spokojná, hoci, dosť to svrbí, ale aloe pomáha, tak sa nesťažujem.....a ty sa netráp, hrčka zmizne a bude dobre, len si asi nejak divne trafila alebo čo ja viem..... 😉
Ahojte tehulky. Cakame tretie babo, tretiu babenku 🙂 . Ale zacalo zaostavat o dva tyzdne, zrejme ho maternica nestaci vyzivovat. Prve dve baby sa narodili v 2010 a 2011 a teraz tretie... 😉 Doktor ma poslal na hematologiu a tam mi predpisali fraxiparine 0,3. Dnes mi sestricka pichla prvu injekciu, od zajtra si to budem musiet sama... Som zvedava, ci to pomoze. 😒
Mali ste niektora reakciu na fraxiparine v podobe drobnych ruzovych vyrazok a svrbenia? mam pocit,ze zacinam mat po tych dnoch pichania alergiu....z jedla to nebude. Davam si pozor na jedlo, odkedy sledujem nieco take. VAse skusenosti??
a ja mám otázku či aj vám niekedy po vytiahnutí ihly vyjde von nejaká tá kvapôčka toho roztoku?
ja som si fraxiparin pichala cele obe tehotenstva, da sa to zvladnut 🙂
@marikac Ja som si pichala aj v prvom tehu ale nie fraxiparine ale fragmin a ten bol v pohode, ziadne modriny, zatvrdliny ani svrbenie. Teraz si pri druhom picham frasiparine a asi po mesiaci som si ho prestala pichat do brucha ale picham si do zadku lebo to tak sialene svrbelo, ze som myslela ze z koze vyletim. Teraz je to uz lepsie, na zadku to uz tolko nesvrbi, ale ak si obcas nejako horsie pichnem tak sa mi tvoria zatvrdliny alebo citim svrbenie ☹ Ak by ti to islo moc na nervy, povedz hematologicke, moja mi povedala ze ak to nie je nic katastrofalne, treba vydrzat. 😖
@kikaneu noooo obcas veru vyjde, tak si hned ako vytiahnem ihlu na miesto vpichu silno zatlacim prstom a to miesto akoby premasirujem, ale stane sa ze obcas nieco vytecie ☹
Ahojte baby mali ste niektora nejaku reakciu na fraxiparin ...nemyslim tym teraz priamo v mieste vpichu/modriny hrcky/ ale skor na rukach . Zacali ma svrbiet ruky dlane a prsty ako po komaroch, povedala som to mojmu lekarovi a poslal ma na kozne. Som este len v13 tt a povedal ze ak by to malo byt tehotenske svrbenie ako cholestaza tak to by bolo velmi zle ale podla flakov na rukach to tak nevyzera preto ma aj odoslal na kozene. Tam mi povedal lekar , ze to vyzera na ekzem a ci som nerobila nieco s chemikaliami. Dal mi masticky ale neprechadza to tak ma zaujima ci to nemoze byt aj nejaka reakcia na fraxiparine. Nemali ste niektora podobny problem. Svrbi to ako po komaroch a vyzera to niekedy ked to naskrabem akoby ma poprhlila zihlava.
Ja som mala vyhadzané ruky, tiež doktori nevedeli z čoho. Kožná povedala, že je to reakcia buď z chemikálií alebo z pracieho prášku. Po čase sa ti stratilo.

@iju ja som nepotratila, proste sa mi ani neuhniezdilo embryo, pri 2.IVF som mala HCG 10,5 co sa mozno trosku to embryo potrapilo, ale stratilo sa to