Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@jankastubka v tomto ti neporadim ja osobne som nevedela že vôbec mam nejakú poruchu zrazanlivosti v 9tt som si nasla krv na sone som mala pravdepodobne hematom hneď hematologia v ten deň poobede boli výsledky hneď mi nasadili duphaston a fraxiparine lebo krvný obraz ukazoval zrazanie bo a 2 týždne som čakala na genetiku a tam sa potrdili vrodene mutacie takže som s liecbou pokracujem...ale ak vies že mas problémy hneď ako zistis že si tehu chod na hematologiu .
@chirabell no tiež som si myslela že z tabletiek a injekcii co beriem by to byť nemalo ...neviem síce akú váhu bude mať na konci no tesi na že pekne papka aspoň viem že pupocnik dobre vyzivuje 😊 ale tak od samého začiatku je vacsia o cca tytden a o týždeň som mala aj skôr ovulku takže to pripisujem tomu 😉
tomasko27
bea0802
chirabell
baby dakujem vám za povzbudenie, no toto bolo prvý krát vystrašilo ma že mi prišlo zle ale ja som taký bojko že až tak sa nečudujem.
bea veľký obdiv, ale neboj už to máš za pár a bábatko je tu takže sa to kráti.
Ja mám v pondelok výsledky z hematologie tak dúfam, že všetko bude ok, baby DAKUJEM
ladore
ahojky, no neviem už pichám mesiac a pol a druhý krát krvička dva tampóniky mi to namočilo, prvý krát bola iba kvapka.
Idem v pondelo na kontrolu tak sa popýtam a dám vám vediet čo mi povedala dokyna.
Dakujem za info. pa pa
@majinka81 nemas začo kludne pis keby niečo ak budem vedieť rada poradim 😉 alee aký obdiv ved všetky si tu pichame takže kazda jedna z nas si zasluzi obdiv 😊 a ano už je to zachvilku tu tak sa tesim veľmi ...poviem ti pravdu aj napriek tomu ze ma tie injekcie bolia svojim spôsobom ich milujem ...so ta ne vdacna lebo moja dcerka je v poriadku a verim ze to dobojujeme kazda jedna do uspesneho konca !
@chirabell dakujem. Zatial som nemala problem s otehotnenim, len s udrzanim. Ale co vo vysledkoch vyslo to neviem, to mi povedia az 9.11. Uz 3 mesiace chodim po lekaroch z stale nemam vsetky vysledky. Je to na porazenie.
No podla sona 7.12.ale ze je prVdepodobne ze pojdeme slor lebo je takyto velky.... Ano picham len do brucha nakolko do nohy si to n ami kde chytit a do ramena si to sama neviem a muz ten kdeze by mi to pichol
@ladore noo pekne mas brusko drobec riadne rastie no ako pises aj genetika ti pridava keď aj manžel bol taký vacsi ..neboj da všetko dobre dopadne verim tomu október ešte vydrzite a keď príde v novembri už to bude ok 😉 teda obdivujem ta ze pichas do bruska ešte moje je také napnute ze ja ani tak na boku neurobim riasu a pritom do bruska to boli najmenej...nohy sú pre mňa hrozne čiže ostali len tie moje ruky no picha mi manzel lebo sama by som tam nevedela a druhá vec ze ja by som sa bála pichnúť si to sama fakt obdivujem zienky ktoré si to pichnu ..ja vždy oci zatvorene ani pozerať nato nemozem 😃
@bea0802 no tak mne ide brusko uz roztrhnut a zahyb uz skoro nie je....ako poviem ti pravdu ze mam problem vobec prehodit ruku z pravej strany na lavu a pichnut si to koli objemu....ako vahovo som zatisl mala +8kg teraz typujem 12-14 ale tak vzdy sa zatnem a poviem.musim a musim 2*mi to zachranilo zivot a teraz aj malemu tak co by clovek neurobil aby zil...
No ja som pribrala ze 5kg v druhom mesiaci ani neviem z coho ked slo vsetko von a potom uz tak po kg max 2 ale teraz na konci to bufe adi aj viac...:/ no co uz drobec len nech je zdravy a uz tu a potom budeme chudnut osto sest....teda aspon ja pri 3detoch praci a stavbe 🙂))
Ahojte sme v 8 tt od zajtra zacinam pichat 0,3 fraxiparin do bruska :( pravdepodobne az do 600 nedelia :(
Ahojte babule
tak ja mám od včera malinku hrčku a stále ju cítim, v poslednej dobe neviem či ihly sú tupé vôbec mi to nejde.
mesiac sme išli super.
@tomasko27 no veru neviem mojaa, ale hlavu hore zvládneme.
ja dnes idem na pravú stranu tá už je pekná, aj mama mi dnes hovorí že som citlivá že nemám to tak prežívat.
no vieš čo ja som mala zápchu, užívala som femibion prvý trimester a teraz neviem či niečo brat či nie, inak kde ti zistili že máš málo železa?
stále nad tým rozmýšlam
@majinka81 Ja som sla k obvodnej aby mi predpisala injekcie,lebo na hematologii mi povedala dr ze aj obvodna alebo gynekologicka mi predpise injekcie ze ktoru mam blizsie a tak som tam sla ale mame teraz novu a ona ze chce mi spravit preventivnu a tak mi zobrala krv a malo zeleza ale to sa dalo cakat.V novembri mi este stara dr zistila anemiu ale potom sa to upravilo ale tehotenstvom zvykne byt nedostatok zeleza.Ja mam ale zelezo aj z kyselinou listovou.
http://www.femibion.sk/femibion-400.php?gclid=C...
ja som si kupila toto,ale hned nato som dostala to zelezo s tou kyselinou tak toto neuzivam.

@bea0802 podla mna velkost babatka nezavisi od pichania heparinu v tehu....prve dieta porodene malo 49cm a 3870g chlapec...druhe 49cm a 3360g dievca...obe tehu plne odpichane...kamoska nepichala ale je drobnucka, teraz porodila druhu dcerku a mala 47cm a 3260g co na jej 1,50m vysky a muz ma 1,7 je dost