Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
A chlapcek Samko 🙂 tak ns nas myslite a drzte nam palceky urcite dame vediet 🙂
@ladore ahoj som trosku zufala nemam ani moc velke brusko ale ta ihla proste nie a nie dnu dnes az na 3 pokus a dokonca mi z miesta vpichu zacal vytekat clexan tak som trosku pichla este do stehna a tam sa mi potom urobil maly stipanec. obcas sa mi stane ze pichnem uplne bez problemu ale na druhy den sa mi okolo miesta vpichu urobi ako keby maly krvov podliaty kruzok, robim nieco zle alebo je to bezne ?
@laura444 Ahoj ja si idem od soboty tiez pichat fraxiparine a nebojim sa ale viem ze to je neprijemne.No urcite sa stane ze si pichnes mozno tak kde je zilka a potom to trochu vyteka to uz aj mne sa stalo .Ono niekedy je tazsie najst si to dobre miesto.A chcem sa spytat ked si si pichala do stehna urobila si si aj riasu? Ci len pichla do stehna?.Ja najprv budem radsej do brucha ale uvidim casom ci vide KET.
@linda10 ja som pichala fraxiparin len nastala alergia velke bubliny a hrozne svrbenie.teraz picham clexan no pichla som do stehna do riasy trochu stipalo ale tu trosku som musela este streknut. Snad zajtra sa mi podari do bruska dobre pichnut. Striedam strany stale.dnes vynimocne to stehno.manzel nieje doma zeby mi to do ramena no sama to nedam. Pokial brusko dovoli budem pichat ked nie tak potom do stehna alebo ramena.
@laura444 ahoj neboj trafila si tupu ihlu to je normalne a neskor mizes mat uz hrosiu tvrdu kozu tak to ide taksie ja mam tiez aj na 3*4* vpich teraz ked mam klasicku davku s forte boli tie ihly kvalitnejsie. Alebo pichnem a nirmalne ze boj to vstreknut ten piestik sa nie a nie pisuvat a to mam az prst biely co do toho tlacim ...ale beboj sa 🙂
@laura444 ano 2 rano 0,8 a vecer 0,8 takze riadne kone uplne plne tie striekacky :/ preto mi bolo super davat si tu forte lebo to som pichala len jednu za den len teraz pred porodom koli tomu ze ja mam takuto silnu davku mi to rozdelili na dve ze al zacnem rodit aby vedeli skorigovat krvacanie lepsie lebo pri tej forte by to zevraj nebolo take ruzove....
@ladore uff teda riadna davka ale co neurobime pre nase deticky. Ja som dnes velmi smutna :( kamoska tiez bola tehu no zrazila sa jej krv v pupocniku plod odumrel dnes bola na zakroku. Ach jaj uz raz pred rokom potratila a teraz toto. Tiez sa bude liecit na hematologii na riedenie krvy. I ked picham tiez sa moc bojim :( prepacte vsetci ze to sem pisem len to potrebujem dostat von nechcem to v sebe dusit :( koli babetku urobim vsetko aj keby som mala 10 injekcii pichat koli nemu vsetko.
@laura444 no davka ako pre kona ale toto je liecebna a nie prevent. Nakolko ja som mala aha aj 2 pl. emboliu v 15tt a tam mi museli nasadit az 4*tie najsilnejsie davky tak mi to dali ked ma pustali takto a aj vysledky d merov mam ja viac zvysene koli tej pliage :( tak ja sa ihiel nezbavim ani 6 tyzdnov po porode v tejto davke a pitom zas silne lieky naspat alebo Warfarin :/

@ladore mojaaaa a to ides prirodzene ci cisarsky.
To bude vacsie babatko.
A chlapcek ci dievcatko?